سلام. من رو سیستمم یک ومپ نصب کرده بودم و فکر کنم پاکش کردم وقتی دوباره میخوام ومپ نصب کنم سیستم میگه می خوای ومپ دوم رو روی بروزر ست کنی؟
و وقتی تایید می کنم و ومپ نصب میشه. بعد که ومپ رو اجرا می کنم آیکونش متفاوت با آیکون ومپ میشه و این شکلی میشه
![]()

سلام. من رو سیستمم یک ومپ نصب کرده بودم و فکر کنم پاکش کردم وقتی دوباره میخوام ومپ نصب کنم سیستم میگه می خوای ومپ دوم رو روی بروزر ست کنی؟
و وقتی تایید می کنم و ومپ نصب میشه. بعد که ومپ رو اجرا می کنم آیکونش متفاوت با آیکون ومپ میشه و این شکلی میشه
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ساده ترين راه حل: هر چي ومپ روي سيستمتون نصبه از نصب درآرين و دوباره نصب كنيد
آخه توی کنترل پنلم فقط همین یه دونه ومپ هست که پاکش کردم و نصب مجدد کردم. دیگه هم پوشه ومپ ندارم تو سیستمم.
البته این آیکون که عوض میشه مربوط به آنلاین بودن یا آفلاین بودن ومپ هست.
ببين اينطوري درست ميشه:
1-از كنترل پنل پاكش كن
2-برو جايي كه نصبش كردي پوشه ومپ رو هم پاك كن
3-سيستمو ريست كن
4-دوباره نصب كن
آیکونش چه طوری میشه ؟؟
اگه منظورت سمت چپ عکس های 2 کامپیوتر هست که عکس ومپ همین طوری هست !
روشی که دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گفتن هم عملی هست .
این کار را انجام دهید .
موفق باشید
این کار رو هم کردم ولی فایده نداره. فکر کنم یه فایلی رو یه جایی کپی میکنه که تا اون باشه همین مشکل هست.نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز یک راه حل میگم . دیگه این عملی هست . فقط وقتتو میگیره .
یک بار ویندوزتو عوض کن .
ظاهرا راه چاره دیگه ای نیست
خوب مراحل زیر رو مرحله به مرحله انجام بدید.
۱- wamp خودتون رو خاموش کنید. از طریق همون آیکون ها که عکس رو گذاشتین
۲- از طریق کنترل پنل ویندوز uninstall کنید.
۳- پوشه wamp رو که معمولا در مسیر c:\WAMP هست پاک کنید.
۴- از منوی start گزینه Run رو بزنید و regedit رو تایپ کنید و ok رو بزنید.
۵- این قسمت رو خیلی مراقب باشید !!!! با زدن کلید F3 به دنبال کلمه WAMP بگردید و همه رو پاک کنید. خیلی دقت کنید تا سیستم عامل شما آسیبی نبینه
۶- داخل پوشه های temp رو کاملا پاک کنید. c:\temp و c:\windows\temp
۷- در آخر هم داخل c به دنبال فایل هایی با نام WMP و یا ODB بگردید و پاکشون کنید (البته قبل از پاک کردن یک بک آپ ازشون بگیرید.)
۸- سیستم خودتون رو ریستارت کنید و لذت ببرید.
بله من هم همین کار رو کردم یعنی بعد از حذف ومپ از رجیستری هم تمام کلیدهاش رو پاک کردم و مجددا نصب کردم فعلا مشکلی نداره. البته هنوز سیستمم رو ریستارت نکردم امیدوارم بعد از اون هم مشکلی پیش نیاد.نوشته اصلی توسط parsoon724 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)