-
سوال در مورد گذاشتن کامنت کسانی که عضو سایت هستند بدون ورود به بخش کاربری
سلام به دوستان عزیز من یک سایت دارم که با جوملا کار کردیم. الان وقتی که اعضا سایت می خواهند کامنت بگزارند حتما باید وارد سایت شوند در غیر این صورت پیغام می دهد که این نام کاربری قبلا موجود است و کامنت رو ثبت نمی کند. اگر من بخواهم کاری کنم که هر کسی حتی اعضا بدون وارد شدن به سایت کامنت بگذارند باید چه کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-22-2011 04:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بستگی به تنظیمات کامپوننت نظر دهی داره ، در تنظیمات کامپوننت می تونید دسترسی نظر دهی رو برای مهمان ها فعال کنید تا هر کسی قادر به نظر دادن باشه.
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بستگی به تنظیمات کامپوننت نظر دهی داره ، در تنظیمات کامپوننت می تونید دسترسی نظر دهی رو برای مهمان ها فعال کنید تا هر کسی قادر به نظر دادن باشه.
دوست عزیز این موضوع رو می دونم متوجه منظورم نشدید. در حال حاضر با مهمان مشکلی ندارم و اونها می تونند کامنت بگذارند. اعضا هم در صورتی که وارد سایت شوند می تونند. اما در حال حاضر اعضا در صورتی که وارد سایت نشده باشند امکان گذاشتن کامنت رو ندارند و این کارو مشکل کرده و اعضا باید اول وارد بشن بعد کامنت بگذارند من می خواهم بدون اینکه نیازی به وارد شدن داشته باشند کامنت بگذارند
-
-
دروود

نوشته اصلی توسط
hamid_biomed
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این موضوع رو می دونم متوجه منظورم نشدید. در حال حاضر با مهمان مشکلی ندارم و اونها می تونند کامنت بگذارند. اعضا هم در صورتی که وارد سایت شوند می تونند. اما در حال حاضر اعضا در صورتی که وارد سایت نشده باشند امکان گذاشتن کامنت رو ندارند و این کارو مشکل کرده و اعضا باید اول وارد بشن بعد کامنت بگذارند من می خواهم بدون اینکه نیازی به وارد شدن داشته باشند کامنت بگذارند
در سوال شما مغایرت هست > کسی که عضو هست اگر وارد صفحه شخصی خودش نشود به عنوان مهمان شناخته میشه !!!
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
در ادامه گفته مرصاد عزیز ، نام کامپوننتی که برای نظر سنجی استفاده می کنید + آدرس سایتتون رو ذکر کنید تا بهتر بشه بررسی کرد.
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
در سوال شما مغایرت هست > کسی که عضو هست اگر وارد صفحه شخصی خودش نشود به عنوان مهمان شناخته میشه !!!
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز مغایرتی نیست فرق اساسی بین کسی که عضو هست و وارد نشده با کسی که عضو نیست وجود داره اونهم اینه که کسی که عضو هست ایمبا و نام کاربریش در سایت ثبت شده در نتیجه اگر بخواهد بدون وارد شدن به سایت از طریق اون ایمیل نظر بگزارد، سایت این خطا را می دهد که نام کاربری و ایمل شما قبلا وجود دارد.
در مورد آدرس سایت من هنوز سایتم روی لوکال هست دوستان
-
-
سایت رو یکجا آنلاین کنید تا بشه بررسی کرد ، در ضمن نام کامپوننت رو ذکر نکردید.
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
سایت رو یکجا آنلاین کنید تا بشه بررسی کرد ، در ضمن نام کامپوننت رو ذکر نکردید.
دوست عزیز از کامپوننت خاصی استفاده نکردم بلکه مال خود جوملا رو استفاده می کنم از jcomment هم استفاده کردم فرقی نداشت. سعیمو می کنم جایی آنلاین کنم
-
-
خود جوملا سیستمی رو به طور پیشفرض برای نظر دهی یا همون کامنت نداره!
می شه بگید از چه جوملایی استفاده می کنید و از کجا دریافت کرده اید و سیستم پیشفرض چطوریه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
خود جوملا سیستمی رو به طور پیشفرض برای نظر دهی یا همون کامنت نداره!
می شه بگید از چه جوملایی استفاده می کنید و از کجا دریافت کرده اید و سیستم پیشفرض چطوریه؟
دوست عزیز منو ببخشید یادم رفت بگم که من در K2 این مشکل را دارم و سیستم نظر دهی خود K2 هست.
قالبی که استفاده می کنم youevents است
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)