-

نوشته اصلی توسط
farshid_2012
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متوجه منظورتون نمیشم
من میخوام با یوزر و پسوردی که دارم بانصب جوملا از cpanel سایتمو آپدیت کنم ایا میتونم اینکارو بکنم ؟
من منظورتون رو متوجه نمی شم
یعنی شما می خواهید اطلاعاتت و مطالبتون رو مستقیما وارد پایگاه داده کنید؟
اگر اینطوره چرا دارید از جوملا استفاده می کنید؟
اگر بخوام چیزی رو مثال بزنم که براتون محسوس باشه می تونم این طور بگم
شما در یه وبلاگ می تونید مطالبتون رو براحتی و بدون دردسر به وبلاگتون اضافه کنید و نیازی هم به ارتباط با پایگاه داده ندشته باشید
جوملا محیطی شبیه به وبلاگ ولی با امکانات بسیار بیشتر و کاملتر در اختیار شما می ذاره و شما کافیه با نام کاربری و پسورد جوملاتون (تاکید می کنم جوملا) بدون نیاز به نام کاربری و پسورد هاستتون یا بدون نیاز به نام کاربری و پسورد پایگاه دادتون مطالبتون رو در محیطی شبیه به ورد مایکروسافت به سایتتون اضافه کنید
شما می تونید سایتت جوملاییتون رو روی کامپیوتر شخصیتون راه اندازی کنید و بعد به هاست اصلی منتقل کنید یا اینکه مستقیما در هاست اصلی نصب و استفاده کنید در مورد شما که کارای برنامه نویسی و تغییر در کد ها رو ندارید، اگر مشکلی در سرعت اینترنت و استفاده از اینترنت ندارید و همین طور دفعه اولتونه که دارید استفاده می کنید توصیه می کنم که مستقیما بر روی هاست نصب کنید تا اندکی از سردرگمی شما کاسته بشه
در مورد پشتیبانی هاست هم اگر php و mysql رو پشتیبانی کنه به احتمال زیاد مشکلی با جوملا نخواهید داشت که با توجه به اینکه طبق گفته خودتون کنترل پنل هاست که ظاهرا cpanel است مشکلی وجود نخواهد داشت مگر در موارد خاص
مورد بعد اینکه اگر قصد ندارید ظاهر قسمت های جدید مثل قسمت های قبلی باشه که هیچ ولی اگر قصد دارید ظاهر دو قسمت یکسان باشه یا باید قسمت قدیمی رو هم وارد جوملا کنید که این توصیه می شه یا اینکه قالبی با ظاهر قدیمی رو برای جوملا که قسمت های جدید رو می سازه درست کنید که این نیاز به تخصص داره
اگر آدرس سایت قدیمی رو بدید شاید بهتر بتونم نظر بدم
ویرایش توسط sahama : 06-24-2011 در ساعت 06:47 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2011 06:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بله سایت دارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون از هاست چیه ؟
-
-
سلام
پست 11 رو با دقت بخونید کامل توضیح داده شده
در پناه حق
-
-
من میخوام سایته قبلیم اطلاعات اضافه کنم یعنی همونو ادامه بدم
-
-
من میتونم از cpanel اطلاعات مستقیم وارد کنم ؟
یعنی دیگه این همه مشکل نیست
-
-
سلام
خوب! سایت فعلی با کیفیتی بسیار پایین طراحی شده و مطالب زیادی هم در اون نیست پس بهترین کاری که می تونید انجام بدید اینه که
1 - کل صفحات رو در جایی ذخیره کنید
2 - کل سایت رو پاک کنید
3 - یه جوملا نصب کنید (که در این مورد اگر مشکلی در هاست شما نباشه می تونم کمکتون کنم)
4 - مطالب قدیمی که ذخیره کرده اید و همین طور مطالب جدید رو وارد سایت کنید
نیازی هم نیست که با پایگاه داده کشتی بگیرید چون کار مستقیم با پایگاه داده حتی برای افراد با تجربه سخته
-
-
سلام
چطور میتونم سایتمو پاک کنم ؟
من برنامه wampserver ولی شکلکش زرد رنگه چطور برطرفش کنم ؟
-
-
سایتتون روی هاست است و روی کامپیوتر شخصیتون نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
farshid_2012
من میتونم از cpanel اطلاعات مستقیم وارد کنم ؟
یعنی دیگه این همه مشکل نیست
جوملا خودش محيط مديريت داره كه نيازي به ورود به Cpanel نيست. شما مطالبتون رو در اونجا وارد مي كنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)