با سلام خدمت دوستان
چه راه هایی هست که بشه امنیت جوملا را بالا ببریم ؟؟؟
کامپونت ، ماژولی هست ؟؟؟؟

با سلام خدمت دوستان
چه راه هایی هست که بشه امنیت جوملا را بالا ببریم ؟؟؟
کامپونت ، ماژولی هست ؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جی سکیور وجود داره و همین طور افزونه هایی که پسورد ها رو رمز نگاری خاصی می کنه با این حال بیشتر از این کامپوننت ها و ماژول ها تنظیمات مدیر هاستتون و همین طور تنظیمات خود شما همیت داره و اینکه از افزونه ای که باگ امنیتی داره استفاده نکنید
سلام
به تایید گفته های حمید عزیز قسمت زیادی از امنیت بستگی به تنظیمات سرور داره و همچنین بروز بودن جوملای شما ، تنظیمات اون و ...
پیشنهاد اینه تا حد امکان سعی کنید از امکانات پیشفرض جوملا استفاده کنید و فقط در صورت نیاز افزونه نصب کنید ، استفاده از افزونه های بیشتر مساوی است با امنیت کمتر.
روی پوشه administrator پسور بذارید ، استفاده از jsecure هم خوبه.
با جستجو به نتیج بهتری خواهید رسید.
دوست عزيز من تا جايي كه بشه حتي از افزونه هاي امنيتي هم استفاده نمي كنم . فقط چند تا مورد : چه طوري بر administrator پسورد بذارم ؟؟؟ چه طوري نام پوشه administrator را عوض كنم . مثلا وقتي ميخوام وارد سايت بشم با ادرس administrator وارد نشم . با يك ادرس ديگه وارد بشم ممنون ميشم دوستان كمك كنند
به نظرم باید فایل index.php رو به پوشه دیگری منقل کنید و هنگام ورود به مدیریت از ادرس جدید استفاده کنید
سلام
برای رمز گذاری روی پوشه ها ، از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
شخصاً پیشنهاد می کنم نام پوشه مدیریت رو تغییر ندید چون به مشکلاتی ممکن هست بر بخورید ، اما به جای اون میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای تغییر آدرس مدیریت استفاده کنید.
کاملا درست فرمودیدنوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی منظور من فقط جابجا کردن فایل index.php بود
البته تست کردم و ظاهرا به این راحتی ها نیست
و جواب نداد
ویرایش توسط poonoodi : 07-08-2011 در ساعت 07:49 PM
دوست عزيز ممنون اما چه طوري از jsecure استفاده كنم ؟؟؟ آموزشي چيزي نيست ؟؟؟ اصلا كار jsecure چي هست ؟؟؟ با تشكر فراوان
همونطور که قبلاً عرض کردم jsecure آدرس مدیریت رو تغییر میده ویک سری امکانات دیگه داره که هنگام نصب آونها رو خواهید دید ، آموزش کامل هم در توضیحات کامپوننت موجود هست.
ممنون دوست عزيز اما لطف ميكني و لينگ آموزشش را قرار بدي ؟ ممنون ميشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)