-
چگونگی راست چین و چپ چین شدن ماژولها با تغییر نوع زبان
سلام به همه دوستان. دوستان من در حال طراحی سایت دو زبانه هستم، برای ماژول ورود سایت از این mod_yoo_login استفاده کردم و این ماژول رو خودم راست چینش رو هم درست کردم. الان توی سایت وقتی از راست چین استفاده می کنم نتیجه مطلوب هست. اما یک مشکل دارم اونم اینکه وقتی که زبان رو عوض می کنم باز ماژول راست چینه می خوام بدونم باید چجوری و با چه کدی این مشکل رو در این ماژول یا سایر ماژول هایی که خودشون CSS دارن باید حل کنم. دست همگی درد نکنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2011 07:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز وقتی قالب سایت راست چین (rtl) باشد خود به خود ماژول ها هم rtl خواهند شد
-
-

نوشته اصلی توسط
hamid_biomed
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما یک مشکل دارم اونم اینکه وقتی که زبان رو عوض می کنم باز ماژول راست چینه
براي تغيير چينش ماژولها از تغيير زبان استفاده نميكنن
-
-
دوستان فکر کنم منظورمو درست نرسوندم. من سایتم دو زبانه است و از جومفیش استفاده کردم می خواستم با انتخاب زبان فارسی راست چین و با انتخاب انگلیسی چپ چین بشه. قالبی هم که استفاده می کنم خودش قابلیت ساپورت زبان فارسی رو داره
-
-

نوشته اصلی توسط
hamid_biomed
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان فکر کنم منظورمو درست نرسوندم. من سایتم دو زبانه است و از جومفیش استفاده کردم می خواستم با انتخاب زبان فارسی راست چین و با انتخاب انگلیسی چپ چین بشه. قالبی هم که استفاده می کنم خودش قابلیت ساپورت زبان فارسی رو داره
الان متوجه شدم، 
شما بايد تو هاستتون دوتا فلدر بسازين مثلا به اسم هاي ir , en كه تو ايراني راست چين باشه و تو انگليسي چپ چين باشه،
و تو هر كدوم از فلدراتون بايد كل جوملاتون رو آپ و نصب كنيد.
تو اوني كه راست چينه تو ادمينش زبان فارسي نصب كنين و زبان قالبتون رو فارسي كنين و حالت rtl قالب رو ست كنين
ولي تو ديگري اين كارا لازم نيست
موفق باشين
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)