این رو هم یه نگاه بکن فکر می کنم برای کار شما الب باشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

این رو هم یه نگاه بکن فکر می کنم برای کار شما الب باشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این خوب بود و redshop هم خوب بود هر جفتش برای کار من مناسب بود فقط ممنون می شوم لینک دانلود را در این انجمن قرار بدین چون من نتوانستم دانلود کنم با تشکر از زحمات دوستاننوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کامپونت را باید بخریم emi-frontnews.html از سایت یا رایگان هست و در مورد red shop وقتی عضو سایت می شی کدام را باید دانلود کنی و نصبش چه جوری هست چون من یک فایل دانلود کردم حجمش بود 4.5 مگ و وقتی امدم تو نصب و اضافه از اون طریق نشد نصبش کنم ایا فایل نصب را اشتباه انتخاب کردم یا نصبش جوری دیگه هست
سلام من کامپونت Redshop را نصب کردم حالا ماندم برا یاینکه چند تا تصویر درست کنم با عکسهاش باید از کجا اقدام کنم و برای نمایش محصولات کدام گزینه را تو منوی اصلی نمایش بدم
ممنون می شوم یکی از دوستان محبط کنهتنظیمات مربوط به کامپونت redshop را بگه که چه جوری می شه مثل سایت دموش چند تا عکس بگذاریم و توضیحاتی در موردش بدیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)