-
مشكل در نصب جوملا فارسي 1.6 برروي لوكال هاست
سلام.
من جولا Joomla! 1.6.3 فارسي را دانلود كردم وقتي ميخوام روي لوكالهاست نصب كنم وقتي مشخصات ديتابيس را وارد ميكنم و ميخوام برم گزينه بعدي با اين ارور مواجه ميشم
Table 'jp.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0
من از ويندوز7 استفاده ميكنم و برنامه لوكال هاستم wampserver اخرين نسخه هست و براي هيچ cms ديگه اي مشكل ندارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-15-2011 07:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از کدام نسخه از MySQL استفاده میکنید ؟
یا علی
-
-
-
-
سلام
این پست را ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
من جولا Joomla! 1.6.3 فارسي را دانلود كردم وقتي ميخوام روي لوكالهاست نصب كنم وقتي مشخصات ديتابيس را وارد ميكنم و ميخوام برم گزينه بعدي با اين ارور مواجه ميشم
Table 'jp.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0
من از ويندوز7 استفاده ميكنم و برنامه لوكال هاستم wampserver اخرين نسخه هست و براي هيچ cms ديگه اي مشكل ندارم.
با سلام منم همين مشکل رو با جوملا فارسي داشتم از سايت joomla.org فايل 1.6.3 رو دان کردم و نصبيدم درست شد.
-
-
سلام دوستان عزیز
منم این مشکل رو دارم - کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
مشخصات هاست:
PHP 5.3.5
Apache version 2.2.17
MySQL version
5.5.8
-----------------------------
ورژن های Joomla_1.6.2 - Joomla_1.7-Alpha-Full - Joomla_Farsi_NavidIranian_1.5.23v17 بدون مشکل نصب میشن اما Joomla_Persian_1.6.3-Stable-Full_Package_2 همین اررور رو میده
حتی 16.3 رو از joomla.org دوباره دانلود کردم اما بازم همین خطا رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
تازه وارد
-
-
تجربه شخصی من می گه از یه نسخه پایین تر ومپ استفاده کنید مشکل 90 درصد حل می شه
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)