میون این همه افزونه امنیتی جوملا کدوم یکی بهتره؟

میون این همه افزونه امنیتی جوملا کدوم یکی بهتره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دقیقاً چه هدفی دارید؟
نصب افزونه خودش یک ریسک امنیتی هست ، اگر نیازی به افزونه خاصی ندارید ، افزونه های اضافی نصب نکنید.
قسمت زیادی از امنیت مربوط به سرور و تنظیمات اون هم میشه.
درسته
بیشتر از نصف امنیت مال هاست هست
اما الان دیگه افسانه هک جوملا واقعیت پیدا کرده و باید به فکر افزونه های امنیتی بود...
نظرتون در مورد JHackGuard چیه؟
سلام
به توضیحات هر افزونه دقت کنید و ببینید دقیقاً چه کاری انجام میده؟ و آیا اون کار ها و اقعاً برای افزایش امنیت لازم هست یا خیر؟
نصب افزونهای غیر معتبر یک ریسک امنیتی است.
دقیقا من هم دنبال یکی هستم که معتبر باشه
این توضیحات همین jhackGuard هست:
jhackGuard is designed by SiteGround to protect Joomla websites from hacking attacks. Just add it to your Joomla and it will be safe against SQL Injections, Remote URL/File Inclusions, Remote Code Executions and XSS Based Attacks!
This plugin has been successfully used by SiteGround customers during the past few years. Now we make its latest version public, so that you can easily protect your Joomla site. All you need to do is to install jHackGuard and enable it – no additional configuration needed!
یکی دیگه هم پیدا کردم البته هم پلاگینه هم کامپوننت هست
لینکش رو میگذارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظرتون در مورد این 2 تا چیه؟
معتبرن؟
سلام
اینکه شما از یک سیستم امنیتی برای سایتت استفاده کنی بستگی به این داره که دقیقاً نیاز شما از امنیت چی باشه !؟
گاهی شما نیاز دارید که لاگها براتون ثبت بشه ! گاهی نیازمند این هستید که دستوراتی رو با یکسری کد در سایت غیر فعال کنید یا خیلی موارد دیگه
اینکه شما روی پوشه ادمینستراتور رمز بگذارید از بهترین روشها برای مقابله با هک هست. چرا ؟ چون عملاً بیشتر راه های درج مطلب در سایت شما بسته خواهد شد ! مگر اینکه پسورد پیدا بشه یا اینکه به سرور دسترسی روت پیدا بشه و ... .
استفاده از این پلاگین سایت گراند فوایدی برای سایت شما خواهد داشت و بی فایده نخواهد بود.
اما سرور امن و کانفیگ شده خوب اون میتونه شما رو از این نیازها بی نیاز کنه ! سرور اختصاصی و تنظیمات صحیح اون میتونه خیلی از نفوذها رو جلوگیری کنه.
اما اینکه این ملحقات امنیتی معتبر هستند یا خیر بدون شک معتبر هستن ! چون در سایت جوملا معرفی شده اند و سایت جوملا پس از بررسی های سختگیرانه خودش این ملحقات را در سایت اضافه میکند. ولی اینکه خود این ملحقات باعث ایجاد باگ در سیستم نشن رو نمیشه حدس زد ! پس نباید مثل برخی از همکارانمون بگیم همه رو نصب کنید ! همشون خوبه ! سعی کنید نسبت به نیازتون نصب کنید. توضیحات همه ملحقات هم کاملاً مشخص هست و میتونه به شما کمک کنه. و اینکه حتماً از آخرین نسخه اینگونه ملحقات استفاده کنید.
ضمن اینکه عموماً برخی از این ملحقات در روند عادی جوملا مشکل بوجود می آورند و باید توجه کنید که مشکلات را جلوگیری کنید !
بطور مثال اگر به توضیحاتی که برای کامپوننت دوم که لینک دادید توجه کنید نوشته همه اینها در یک کلیک ! پسورد روی پوشه - پرمیشن پوشه ها و فایلها - تغییر آیدی ادمین - تغییر پیشوند دیتابیس - پیچیدگی پسورد و برخی کارهای دیگه که همه رو میتونید دستی انجام بدید ولی ... .
بطور مثال برخی از پلاگینها هستن که مفید هستن : مثلاً پلاگینی که با استفاده از ایمیل هربار که رمز اولیه رو شما برای ورود به ادمین میزنید یک رمز دیگر را برای شما ارسال میکند که در ردیف بعدی وارد کنید !
یا اینکه برای اینکه به پوشه ادمین بتوانید دسترسی داشته باشید نیازمند لاگین شدن از یک آیپی خاص باشید که با وی پی ان یا تونلینگ میتونه قویتر بشه !
یا پلاگین سوالات تخصصی که شما سوالی رو مشخص میکنید و جوابش رو هم خودتون مشخص میکنید و سیستم مطرح میکنه !
اینا برخی پلاگینهایی بودن که من خودم برخی مواقع استفاده کردم و .. .
البته گاهی هم از کامپوننتهایی به جهت امنیت در بخش کاربری استفاده کردم و ... .
پس باید نسبت به نیازتون بررسی کنید و استفاده کنید.
جوملا از امنیت خوبی برخوردار هست و نیازمند هیچ سیستم امنیتی اضافه ای نیست در حالت عادی.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از جواب کامل و حامع
اگه ممکنه این وتا مورد رو بهم بگین:
ویا پلاگین سوالات تخصصی که شما سوالی رو مشخص میکنید و جوابش رو هم خودتون مشخص میکنید و سیستم مطرح میکنه !
مثلاً پلاگینی که با استفاده از ایمیل هربار که رمز اولیه رو شما برای ورود به ادمین میزنید یک رمز دیگر را برای شما ارسال میکند که در ردیف بعدی وارد کنید !
نوشته شده توسط چند تا از دوستان بنده هست ! اگر بتونم اجازه انتشارش رو با نام خودشون بگیرم در افزونه های جوملا فارسی اضافه خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)