-
شروع برای نصب جوملا
سلام
من جوملا رو تو هاست گیگفا آپلود کردم حالا میخوام نصب کنم باید اول کجا برم؟چی کنم؟
تو فیلم آموزشی نصب جوملا که تو سایت گیگفا هست تو صفحه مرورگر آدرس زیر رو نوشته
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی برای نصب باید به این آدرس برم؟ اینجا هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه که!!
قبلا خونده بودم که آدرس سایت رو باید بنویسم بعد installationحتی اینم مینویسم هیچ صفحه ای باز نمیشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید ببینم دقیق باید چی کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2011 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما باید بعد از آپلود جوملا در هاست فایل فشرده اون رو از حالت زیپ خارج کنید با به عبارتی extract کنید ، از طریق file manager این کار رو می تونید انجام بدید ، بعد آدرس دامین یا ساب دامینتون رو در مرورگر باز کنید ، مانند subdomain.gigfa.com بعد شما به صورت اتوماتیک به مسیر نصب منتقل خواهید شد ، ادامه مراحل نصب رو هم طبق آموزش های موجد در سایت جوملا فارسی پیش برید.
-
-
ممنونم. اما من جوملا رو تکه تکه کردم هرکدومشو زیپ کردم آپلود کردم بعد از آپلود دوباره آنزیپ کردم اما وقتی به subdomain.gigfa.com خودم رو تو مرورگر مینویسم اسم فایلهایی که آپلود کردم و آنزیپ کردم رو تو صفحه نشون میده! به مسیر نصب منتقل نمیشم! چیکار کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
parham11
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم. اما من جوملا رو تکه تکه کردم هرکدومشو زیپ کردم آپلود کردم بعد از آپلود دوباره آنزیپ کردم اما وقتی به subdomain.gigfa.com خودم رو تو مرورگر مینویسم اسم فایلهایی که آپلود کردم و آنزیپ کردم رو تو صفحه نشون میده! به مسیر نصب منتقل نمیشم! چیکار کنم؟

سلام
لطفا جوملاتونو تكه تكه نكنيد
همون پوشه جوملاي اوليتونو زيپ كنيد، آپش كنيد و رو هاستتون آنزيپش كنيد
-
-
اینجوری که حجمش زیاده محدودیت آپلود داره!
همه جا گفتن که جوملا رو تکه تکه کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
parham11
اینجوری که حجمش زیاده محدودیت آپلود داره!
همه جا گفتن که جوملا رو تکه تکه کنید
شما ميتونين چند بار زيپش كنيد، در هر حال، حجم زيپ شده جوملاتون چنده البته بصورت بدوت تكه تكه شدن؟ حجم هاستتون چنده؟
-
-
دوست عزیز هاست های رایگان محدودیت خاصی دارند
توصیه من به شما اینکه یک هاست و دومین خریداری کنی و با خیالت راحت و با اسانی جوملای خود را نصب و راه اندازی کنی .
در هاست های رایگان امنیت نیز پائین تر است .
-
-
درست شد
دوباره آپلود کردم مشکل حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)