-
مشکل با قالب Ja-anion
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
بنده قالب مورد نظر رو که از نوع تجاری هستش از یکی از سایتها تهیه کردم . بماند که تیم پشتیبانی سایت مزبور کمکی در این مورد نکردند و چندین ماه هست که این مشکل پا بر جاست .
مشکل من در واقع این هست که قالب افزونه هائی مثل Jcomment ویا Ja comment داخل وبسایت بنده لود نمیشه و یا اگر هم لود میشه قابلیت Resize شدن نداره . به بیان دیگه کامپوننت Jcomment بدون قالب و کامپوننت Ja comment بدون امکان Resize شدن ( بزرگتر از قالب سایت هست ) عمل میکنند . من همین قالب رو از فروشگاه جوملا خریداری کردم و بعد از نصب قالب در مسیری فرعی دیدم که این مشکل اونجا وجود نداره . حالا میخواستم از شما عزیزانی که مطلع هستید بپرسم آیا این امکان هست که من با حذف قابل فعلی و نصب قالب دوم مشکلم حل بشه ؟ ( تمامی طراحی و جای گیری ماژول ها و کامپوننت های سایت بر مبنای این قالب هست و اگر قالب از دست بره یا خراب بشه کلا وضعیت بحرانی میشه - بیچاره میشم ) واگر این عمل نشدنیه آیا امکانش هست که از روی قالب سالم بشه فهمید مشکل کجاست و با جایگزینی کد های سالم مشکل رو حل کرد ؟ آدرس وبسایت رو براتون در پاوین قرار میدم . به هرکدام از سرفصل ها که برید و وارد قسمت نظرات بشید مشکل رو درک خواهید کرد . ممنون .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-22-2011 12:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)