-
مشكل در Internet Explorer
سلام دوستان
سوال-1
من مطلب هامو ارسال كردم. تو Internet Explorer نمايش درست حسابي نمي ده ولي تو فاير فاكس تمام مطلب منو درست و كامل نمايش ميده كسي از دوستان يا مديران انجمن ميتوانه به من يك كمك بكنه .
سوال-2
چه طوري مي شه مطلب هامو كه هر 2 تا كنار هم نمايش ميده به 1 دونه در بياورم
مرورگر Internet Explorer8
ویرایش توسط hamidnpc : 06-26-2011 در ساعت 03:49 PM
دلیل: mhassani.net
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2011 03:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
احتمالا شما مطالبتون رو از word كپي پيست كردين؟
-
-
بله ميتوتنيد كمكي به من بكنيد فونت هاي جمولا بسيار بسيار بد است ميشه فونت اضافه كرد كه ديگه فونت هاي wordاستفاده نكنم.
علت خاصي داره؟؟؟؟ممنون
-
-
سلام
کدوم فونت جوملا بسیار بسیار بد هست؟!
در مورد فونت سعی کنید تا از فونتی استفاده کنید که عمومی باشه یعنی در همه سیستم ها باشه مثلا تاهوما که فونت خوب و زیبایی هم هست.
در پناه حق
-
-
دوست عزيز ببخشيد اين نظر و سليقه خود منه ولي فونت تاهوما اصلا قشنگ نيست فونت هاي مثل b nazaninو حداقل ياقوت و بسيار فونت هاي ديگر تازه همون فونت تاهوما هم تو ليست نيست يعني نمي شه بي اين سيستم مدريريت به اين بزرگي چند تا فونت نا قابل اضافه كرد ممنون.
-
-
خوب دوست عزیز مشکلی نیست
شما فونتهایی رو که دوست دارید و به نظرتون قشنگن و برای کار وب مناسب هستند رو با تغییر و جایگزینی در فایل های css به جای فونت های فعلی استفاده کنید اما فرماوش نکنید با این کار این ریسک رو قبول کرده اید که ممکنه فونتی رو استفاده کنید که روی کامپیوتر کاربر نصب نباشه
تاهوما به خاطر خوانایی و همه گیر بودن و نه به خاطر زیبایی در تمام وب رایج است و خاص جوملا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)