-
كسي فيلد جستجوي منو نديده؟
سلام بنده چند وقتي بود كه با سايتم درگير بودم و با اشكالات ريز و درشت اون دست و پنجه نرم ميكردم يكدفعه ديدم كه فيلد جستجوي سايت نيست و گزينه اون از صفحه اول حذف شده رفتم و همه سايت رو به هم زدم نشد كه نشد تم رو عوض كردم دستور لود كلاس اون رو جاش رو تغيير دادم در منو كامپوننت و در قسمت جستجو رو نگاه كردم تمام گزينه ها حذف شده در بخش مديريت ماژول هر سه ماژول جستجو فعال است يعني ماژول جستجو يعني Search - Content و Search - Weblinks و Search - Contacts فعال هستند و سطح دسترسي هم عمومي هست با اين همه فيلد جستجو از صفحه اول گم شده و نيست تو رو خدا هركي پيدا كرده بده مال منه لازمش دارم اگه محلش رو هم بگيد كلي دعاتون ميكنم
موفق باشد منتظرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2011 06:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در مدیریت ماژول ها mod_search فعال هست یا خیر؟
در چه موقعیتی قرار داره ؟
موقعیت اونو در قالبتون هم چک کنید.
در پناه حق
-
-
اصلا همچين اين م*اژولي نيست

نوشته اصلی توسط
hamidy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در مدیریت ماژول ها mod_search فعال هست یا خیر؟
در چه موقعیتی قرار داره ؟
موقعیت اونو در قالبتون هم چک کنید.
در پناه حق
با سلام و تشكر ازجواب شما
اصلا تو مديريت ماژولها و قسمت نصب چنين ماژولي نيست
در داخل تم هم يك بخشي براي جستجو گذاشتم و <jdoc:include type="module" name="search" /> گزينه رو هم نوشتم تو ساير سايتهايي كه ساختم هست و همين تم رو هم گذاشتم ديدم كار ميكنه و لي اينجا نيست
لطفا بفرمائيد اين ماژول رو چجوري نصب بكنم
ممنون
-
-
دوستان لطفا يكي بگه چجوري اين ماژول رو برگردونم خيلي فوريه
-
-
اون قسمتی که شما رفتی و دیدی جستجو فعال است مدیریت پلاگین بوده و نه مدیریت ماژول
ابتدا انتهای آدرس سایتتون ?tp=1 رو اضافه کنید تا موقعیت های موجود در سایتتون رو ببنید
بعد به مدیریت ماژول ها برید و دکمه جدید رو بالا سمت چپ بزنید و بعد ماژول جستجو رو انتخاب کنید و موقعیتش رو متناسب با چیزی که با ?tp=1 پیدا کرده اید بذارید
-
-
جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزيز ممنون از راهنمايي جناب عالي حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)