-
مشکل نصب جوملا در مرحله4(پایگاه داده)
سلام
من جوملا رو تو هاست گیگفا دارم نصب میکنم تو قسمت پایگاه داده با خطای زیر مواجه شدم چیکار باید بکنم؟
"هنگامي که شما سعي در ايجاد پايگاه داده ميکرديد، خطا بوجود آمده است
کاربر توانايي ايجاد يک حياب کاربري در پايگاه داده را ندارد. تا زماني که يک حساب کاربري مجزا در پايگاه داده ايجاد نکنيد، نميتوانيد ادامه نصب را انجام دهيد. "
Access denied for user 'gigfa_XXXX'@'%' to database ' gigfa_xxxx_etelaat' SQL=CREATE DATABASE ` gigfa_xxxx_etelaat` CHARACTER SET `utf8`
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2011 10:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شناسه ای که برای پایگاه داده ساختید بدرسی ست نشده ! یا اینکه دسترسی کافی را ندارد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون
خب الان چیکار کنم که شناسه ست بشه یا دسترسی پیداکنم
توروخدا دقیق راهنماییم کنید که چی کنم مشکل حل بشه؟
-
-
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
یکی بگه چطوری باید شناسه رو ست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب لطفا
-
-
سلام،
شما برين تو كنترل پنل هاستتون و از اونجا در قسمت ديتابيس، ويزارد ديتابيس رو بزنين و مراحل ساخت ديتابيس و اد كردن يوزر به ديتابيس رو برين منتها اسم ديتابيس و پسورد آن و اسم يوزر رو فراموش نكنين.
وقتي كارتون تموم شد برين فايل كانفيگ رو باز كنيد و اطلاعات مربوط به اسم ديتابيس و يوزر و پسورد ديتابيس رو بروز كنيد و صفخه رو ذخيره كنيد، اگه ديتايي هم دارين بريد از phpmyadmin ديتابيسي كه ساختين رو پيدا كنين و ديتاتونو import كنين
-
-
-
-
خوب از Create a NEW database برين واسه ساخت ديتابيس مسلما جايي هست كه ازتون ميخواد برا ديتابيستون يوزر اد كنين
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)