-
ردایرکت کردن سایت
سلام
من می خوام هرکس خواست وارد سایت من بشه به آدرس یه یک صورت دیگه ریدایرکت بشه.
مثلا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بره به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته دلیل اصلی که من می خواهم این کار رو انجام بدم اینه که نمی دونم چرا وقتی وارد سایت میشم و در حالی که همه سایت به صورت فارسی نشان داده میشه منتها رو هر منویی که کلیک می کنم کلا سایت انگلیسی میشه. البته ته لینک منو هم &lang=en قرار داره.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2011 05:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جواب سوال اولتون، همون پارك كردن دامنه هست، خودتون يا مدير سرورتون اينكارو انجام بدين.
سوال اصليتون هم كه من در هر دو لينك فقط سايت انگليسي ميبينم، اصلا فارسي نيست چه با زدن منو چه بي زدن منو
-
-
سلام
mysite.com آدرس مثال بود.
-
-
سلام
در جوملا 1.6 این امکان وجود داره.
در پناه حق
-
-
سلام
من فکر نکنم این کامپوننت کاری رو که می خوام بکنم. چون آدرسی که من می خواهم ریدایرکت بشه وجود دارد. من می خوام وقتی کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو در آدرس یار مرورگر وارد کرد و اینتر رو زد اتوماتیک بره به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)