-
درخواست راهنمايي براي طراحي سايت
سلام
من تصميم دارم كه سايتي شخصي رو راه بندازم واسه ارائه يه سري خدمات
مي خوام امكان ثبت نام يوزر داشته باشه
يوزرها يه كنترل پنل داشته باشن كه درخواستاشون رو بتونن ثبت كنند
بتونن براي درخواستهاشون پرداخت آنلاين رو انجام بدن و يا مشخصات پرداخت وارد كنن
(در واقع يه چيزي مثل هلپدسك داشته باشه)
درخواست هاي عضويت با ايميل تاييد بشه (اگه امكان يه مرحله تاييد توسط مديريت هم باشه كه چه بهتر)
اگه بتونم واسه يوزرها يه اينباكس (لوكال در خود وبسايت) قرار بدم هم كه بسيار عالي مي شه
حالا سوال من اينه
اول اينكه فكر مي كنيد از چه تيپ قالبهايي استفاده كنم
دوم اينكه با توجه به نياز به امنيت در سايت پيشنهاد مي كنيد كه از قالب هاي رايگان استفاده كنم يا پول بدم بابت طراحي
سوم اينكه چه ماژولها و كامپوننت هايي رو براي اون شرايط بالا پيشنهاد مي كنيد
چهارم اينكه اگه پيشنهادي غير مرتبط با سوالهاي بالا داريد بگيد، خيلي خوشحال مي شم بشنوم
پنجم اينكه پيش پيش دستتون درد نكنه
-------
پانوشت: اگه سوالم رو جاي بدي مطرح كردم مديران انجمن لطفا به جاي درست منتقلش كنند / مرسي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2011 06:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ميخواين با جوملا راه بندازين؟ يا cms ديگه؟
مسلما وقتي دارين خدمات ارائه ميدين بهتره ظاهر تجاري داشته باشه، البته اين موضوع بيشتر سليقه اي هستش. از لحاظ امنيت هيچ سايتي هيچ سايتي بلكل امن نيست، و اگه قالب رايگانه خوبي پيدا كردين استفاده كنين، البته اگه دارين از جوملا استفاده ميكنين گوش بزنگ آپ گريت ها باشين تا امنيتش نسبتا تضمين شه،
-
-
مرسي از پاسخ سريع
جوملا رو ترجيه مي دم
واسه اون بخش كاربرها هم ه افزونه!!! ديدم كه احتمالا به دردم مي خوره
huruhelpdesk
حالا دارم رو بقيه اش كار مي كنم
ولي اگه دوستان از تجربه اشون بگن من ديگه مجبور نمي شم از اول چرخ رو اختراع كنم
-
-
باسلام
براي بخش مديريت كاربراتون مي تونيد از CB يا JomSocial استفاده كنيد.
قالب براي سايت هاي خدماتي معمولاً رنگ هاي شفاف و روشن هستش و قالبهاي تجاري مسلماً بيشترروشون كار شده تا رايگان. بازهم بسته به سليقه ي شما داره كه چه نوع قالبي رو پسند كنيد
درمورد پرداخت آنلاين هم متأسفانه مورد رايگاني گزارش نشده و اكثراً 40 تا 70 هزار براتون درمياد.
كامپوننت Huru هم فيل زبانش توي ديتابيسه و كسي ترجمه نمي كنه.
-
-
سلام
مرسي ميلاد جان
من خيلي تاكيدي روي فارسي بودن سايت ندارم
كم كم دارم به يه جاهايي مي رسم
-
-
ميلاد جان اين JomSocial خيلي گسترده تر از اونيه كه من مي خوام يه جور سوشال نتورك مي سازه، ضمن اينكه پولي هم است
من يه جور هلپدسك مي خوام راه بندازم واسه يوزرها كه بتونن تيكت ايجاد كنن واسه درخواستاشون و زمان و مشخصاتش ثبت بشه
مرسي
-
-
بله خب. JomSocial خيلي حرفه اي هستش. ميشه Activity رو غير فعال كرد. براي كار شما RSMembership هم مناسبه. البته اين كامپوننت هم تجاريه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هم يه نگه بندازيد بد نيست.
-
-
بازم مرسي
اون Community Builder چيز خوبي بود، پلاگيناي خوبي هم واسش بود - اين براي مديريت اعضاست البته
فقط چون هنوز باش كار نكردم مطمئن نيستم كه كنارش بايد يه هلپدسك هم اضافه كنم يا خير
حالا اين آخر هفته بايد روش كار كنم
اگر دوستان پيشنهاد ديگه اي هم دارند ممنون مي شم بشنوم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)