نه اينجا مقرات خاص خودشو داره، من يكبار همچين كاري كردم و توبيخ شدم، همينجا بپرسين من اگه بلد باشم جواب ميدم،نوشته اصلی توسط esy6000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نه اينجا مقرات خاص خودشو داره، من يكبار همچين كاري كردم و توبيخ شدم، همينجا بپرسين من اگه بلد باشم جواب ميدم،نوشته اصلی توسط esy6000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آیا این کار رو باید از راه ویرایش css انجام بدم ؟
نه همون error كه نشون ميده تو سايتتون كه كدوم فايل و كدوم خط، همونجا رو تغيير بدين
این تغییرات رو از کدام بخش اعمال کنم ؟
Fatal error: Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in /home/ayw/domains/ayw.ir/public_html/templates/2/functions.php on line 17
فايل functions.php رو از مسير بالا برين پيدا كنين، واسه ويرايش بازش كنين برين خط 17 احتمال قوي همون كدي هستش كه من بهتون نوشتم تو پستاي قبلي.
با چه برنامه ای بازش کنم ؟
تو هاسستون برين (كنترل پنلتون) انتخابش كنيد بالا يه دكمه هست به اسم edite code رو بزنيد خودش تو تب جديد باز ميكنه بعد از تغييرات دكمه save همون صفحه بالا سمت راست هستنوشته اصلی توسط esy6000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از قالب های پیش فرض جوملا استفاده کنید ببینید این مشکل رو دارید یا نه؟
شما در پست اول گفتید که با آرتیستر این قالب رو تهیه کردید . آیا نسخه جدید آرتیستر تهیه قالب برای جوملا 1.6 رو پشتیبانی می کنه؟
لینک زیر رو ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
نه قالب ها دیگر مشکلی نداره
سلام وقتی من یک مطلب ایجاد می کنم نشون نمیده و هنگامی که در آخرین مطالب بر روی اون مطلب کلیک می کنم یک ارور میده لطفا راهنمایی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)