-
Read More... زمانی* که یه مطلب از سایت کپی* میشود
متن و توضیحات
با سلام و عرضه ادب و وقت بخیر ، من تو چند وب سایت این موضوع رو باهاش برخورد کردم برام خیلی* جالب بود که اگه بشه روی جوملا هم انجام بدم .
وقتی* که مطلب*ای رو از سایت کپی* می*کنه ویزیتور بد همون مطلب رو که پست(paste) می*کنه آخر مطلبِ کپی* شده یه خط اضافه می*شه و مینویسه ادامه مطلب*: لینک همون پیج که کپی* شده مطلب ازش .
برای نمونه سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثل :
متن کپی* شده :
کد:
June 22, 2011
Bloomberg reports that the new iPhone will have a faster A5 processor, an 8-megapixel camera, and support for iOS 5. The new handset will sport a design similar to the iPhone 4's and will be released in September to coincide with iOS 5's debut. On a related note, Bloomberg's sources also repeats a rumor that Apple is developing a cheaper iPhone for developing countries.
متن زمان پست کردن:
کد:
June 22, 2011
Bloomberg reports that the new iPhone will have a faster A5 processor, an 8-megapixel camera, and support for iOS 5. The new handset will sport a design similar to the iPhone 4's and will be released in September to coincide with iOS 5's debut. On a related note, Bloomberg's sources also repeats a rumor that Apple is developing a cheaper iPhone for developing countries.
Read more: http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-20073431-233/iphone-5-rumor-roundup/#ixzz1Q4B8Kal4
آیا همین کار رو می*شه روی جوملا پیاده سازی کرد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2011 03:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوستان اینو ردیف کردم من تو سایت خودم ، بی* زحمت می*شه تست کنین که جواب خوب میده یا مشکلی* چیزی داره ، ممنون .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)