سلام دوستان.
با وجود اینکه درصد شدت تصویر امنیتی را روی شدید گذاشته ام ولی باز به راحتی روبوت ها عضو می شوند .
چطور میتونم با این همه ممنوع کردن و بستن آی پی ، راحتتر جلوگیری کنم از این کار ؟
با تشکر .

سلام دوستان.
با وجود اینکه درصد شدت تصویر امنیتی را روی شدید گذاشته ام ولی باز به راحتی روبوت ها عضو می شوند .
چطور میتونم با این همه ممنوع کردن و بستن آی پی ، راحتتر جلوگیری کنم از این کار ؟
با تشکر .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سوال امنیتی ! از سوال امنیتی استفاده کنید تا هرکس برای عضو شدن مجبور باشه به یک سوال امنیتی جواب بده.
بسته خاصی دارد؟نوشته اصلی توسط mot.moh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سابق بر این پشتیبانی بهتری انجمن داشت ، و من از این نظر از انجمن جدید انتقاد دارم.
یا علی مدد.
من هم با شما موافقم.
با این که می*دانم بچه*های این انجمن و دیگر انجمن*های مشابه به رایگان دارند زحمت می*کشند، اما من هم با شما موافقم که پشتیبانی*شون تنزل پیدا کرده.
برخی سایت*های دیگه هم همین طورن.
تیم جومفا که تا یه تقی به توقی می*خوره، سایت رو از دسترس خارج می*کنن.
تیم جوملارت که رفتن ددر و اصلاً به پیام*های پشتیبانی، ایمیل و پیام تماس با ماشون جواب نمی*دن.
و....
اصلاً اوضاعیه واسه خودش .
باز دم اینا گرم که لااقل هستند.
سلام ! دوست عزیز سوال ایشون در ارتباط با جوملا نیست ! نمیدونم شما با یک ارسال قبل از این تاپیک چطور به این نتایج گهربار رسیدید!!! ولی به هر حال سوالی نبوده که شما پرسیده باشید و بهتون جواب داده نشده باشه ! ضمن اینکه این ارسال دوم شماست ! پس بهتره که از ارسال اسپم خودداری کنید ! هیچکس تنهاتر از خدا نیستنوشته اصلی توسط taf30r [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام!
سرور گرامی اتفاقاً سؤال ایشان در ارتباط با اس ام اف است که این انجمن پشتیبانی از آن را هم بر عهده دارد.
دوماً بنده دقیقاً به همان منظوری که حضرت*عالی فرموده*اید - عدم ارسال اسپم - از ارسال سؤال در انجمن خودداری می*کنم. بیشتر به دنبال پاسخ می*گردم و در صورتی که پاسخ مناسب وجود داشت، به جان شما دعا می*کنم و در غیر این صورت در انجمن*های دیگر به دنبال پاسخ سؤال خودم می*گردم. آن*جا هم همین کار را می*کنم.
سوماً؛ من منکر زحمات شما نیستم و چون خودم مدیر انجمن هستم - البته غیر مرتبط با سی ام اس*ها - می*دانم که مدیریت انجمن آموزشی و پشتیبانی چه مشکلاتی دارد و چه قدر وقت گیر است! بر همین اساس قدر کار شما را نادیده نمی*گیرم و خدا شاهد است که شخصاً*چقدر از سایت شما بهره برده*ام. اما مدیریت یک سایت پشتیبانی الزاماتی هم دارد که... امیدوارم این سخن من شما را نرنجانده باشد.
دوست عزیز یکبار ارسال بالایی که خودتان ارسال کردید رو مطالعه کنید !نوشته اصلی توسط taf30r [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما در خطاب به جوملا این مورد رو فرمودید ! نه اس ام اف ! در صورتی که مورد اس ام اف رو ما قبول داریم خودمون و بزودی به این منظور در تیم بحث و تکلیف این بخش هم مشخص خواهد شد. دلیل این موارد هم بیشتر بر میگرده به سیمپل ماشین که ... ! در صورتی که سوالی در رابطه با جوملا نبوده که در این مدت 6 ماه گذشته بیشتر از 24 ساعت طول بکشه جوابش داده بشه ! برخی تاپیکها هم البته بدون پاسخ ممکنه مونده باشن که اکثراً به دلیل پیگیری نکردن کاربر مربوطه هست !
اینکه سوال پرسیده بشه اسپم نیست و امیدوارم از صحبت من ناراحت نشده باشید. ولی خوب وقتی در تاپیکی که به بخش اس ام اف زده شده انتقاد به جوملا بشه ... ! شما سوال بپرسید کسی هم نخواهد گفت اسپم ! وظیفه ما اینجا همین هست که به سوالات پاسخ بدیم و اینکار رو با میل انجام میدیم.
به هر حال ما همگی باید با کمک همدیگه دانش همدیگه رو بالا ببریم. شما در یک انجمن دیگه به ما کمک میکنید و ما هم در این انجمن و ... به شما و دیگران. این رابطه بازگشتی هست :دی هیچکسی هم حقی بر گردن دیگری نداره.
انتقاد همیشه وارد هست. ولی به شرطی که به حق و به جا باشه ! به شخصه همیشه از انتقاد لذت میبرم و سعی میکنم مشکلات رو به همین روش برطرف کنم. فکر کنم ادامه این بحث هم در این تاپیک صحیح نباشه ! اگر بحثی بود در خصوصی و یا وال گفتگوی بین دو فرد وی بی در خدمتتان خواهم بود.
در مورد الزامات مدیریتی هم هر پیشنهادی داشتید لطفاً یا شخصاً به آقای فیروزمندان و یا در بخش انتقادات درج بفرمایید. ایشان مسئولیت مدیریت تیم را بر عهده دارند و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دروود
اگر پستی هست که بی جواب مونده ذکر کنید !
میتونید از مد های زیر برای رفع این مشکل استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)