-
مشکل بالا نیامدن جوملا پس از نصب کامل
سلام
من جوملا رو در سرور ویندوز نصب کردم پس از نصب دیتا بیس و همه مراحل با موفقیت ظاهرا انجام شده . دیتا بیس رو هم ساخته .
من قبلا بارها جوملا رو در سرور لینوکس نصب کردم بدون مشکل
ولی هیچ جور جوملا بالا نمیاد . 3 بار نصب کردم . در مرحله آخر که میگه باید فولدر installation رو پاک کنه این کارو که می کنم دیگه هیچی کار نمیکنه!!!!!!!!!!!11
عجیبه هیچ صفحه رو نشون نمیده نه ادمین نه سایت
اگر فولدر و پاک نکنم از گزینه ادمین دوباره میره صفحه اول تنظیمات جوملا . اگر هم پاک کنم که این صفحه رو میاره :
فقط یه صفحه میاره که با این آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با این خطا
HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
ویرایش توسط behnazam : 06-28-2011 در ساعت 09:13 AM
دلیل: اضافه مورد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2011 09:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در صورتی که بعد از نصب مجددا به فولدر installation هدایت می شوید بدین معنی است که فایل configuration.php ساخته نشده
دسترسی ها را چک کنید و در صورت لزوم قبل از نصب فایلی با نام configuration.php ایجاد کنید ( بدون محتویات ) و دسترسی آن را قابل نوشتن ست کنید و مجددا تست کنید
یا علی
-
-
دوست عزیز بعد از آپلود کردن جوملا در سرور و قبل از اینکه اقدام به نصب جوملا کنید باید برروی فایل configuration.php
permission 777 را اعمال کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز بعد از آپلود کردن جوملا در سرور و قبل از اینکه اقدام به نصب جوملا کنید باید برروی فایل configuration.php
permission 777 را اعمال کنید
سلام
از اینکه تجربه خود را در اختیار کاربران قرار میدهید ممنونم اما لطفا از ارسال در پست های که جواب داده شده خودداری کنید. دقیقا موردی که بیان کردید در پست دوم نوشته شده !
یا علی
-
-
سلام ببخشید منم جوملا رو کامل نصب کردم ورژن 1.7 فولدر installation هم حذف شد
ولی سایت بالا نمیاد یه صفحه سفید میاد ولی تو قسمت مدیریت جوملا میره باید چکار کنم؟
-
-
سلام
آدرس سایت را اینجا قرار دهید !
از مدیر هاست درخواست کنید display error را برای شما روشن کنند تا بتونیم بهتر بررسی کنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
هاست که گیگفا هست و آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوباره جوملا را دانلود کن از همین سایت

نوشته اصلی توسط
behnazam
سلام
من جوملا رو در سرور ویندوز نصب کردم پس از نصب دیتا بیس و همه مراحل با موفقیت ظاهرا انجام شده . دیتا بیس رو هم ساخته .
من قبلا بارها جوملا رو در سرور لینوکس نصب کردم بدون مشکل
ولی هیچ جور جوملا بالا نمیاد . 3 بار نصب کردم . در مرحله آخر که میگه باید فولدر installation رو پاک کنه این کارو که می کنم دیگه هیچی کار نمیکنه!!!!!!!!!!!11
عجیبه هیچ صفحه رو نشون نمیده نه ادمین نه سایت
اگر فولدر و پاک نکنم از گزینه ادمین دوباره میره صفحه اول تنظیمات جوملا . اگر هم پاک کنم که این صفحه رو میاره :
فقط یه صفحه میاره که با این آدرس
با این خطا
HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
-
-
دروود
در حال حاضر سرور سایت شما مشکل داره و سایت نمایش داده نمیشه
ولی از اونجای که سایت های هاستینگ رایگان به شما اجازه اپلود با حجم کامل نمیدن احتمالاً فایل ها به خوبی اپلود نشده
یک بار دیگه بار گذاری کنید و امتحان کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)