دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اد و سلامت در پناه ایزد

دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اد و سلامت در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آموزش تنظیم FTP در سایت موجود است !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من همه ی این آموزش ها را خواندم !! همه رو هم درست انجام دادم
ولی درست نشد
چیکار کنم ؟
سلام
تنظیمات ftp با موفقیت انجام شد؟
خصایی دریافت نمی کنید؟
سعی کنید یک افزونه نصب کنید تا از فعال بودن ftp مطمئن بشید.
بدون شک درست انجام ندادید ! متأسفانه جوملا 1.5 در این قسمت ضعف دارد و شما میتوانید اطلاعات غلط را در این تنظیمات ثبت کنید و نمیشه مستقیماً بررسی کرد درست ست شده یا خیر !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میشه از یکی از شما مدیران گرامی خواهش کنم که به هاست من یک سری بزنید ؟!
یعنی اطلاعات هاسم رو بفرستم ؟!
خواهشا کمکم کنید !! این موضوع منو خیلی اذیت میکنه
سلام به همه دوستان
فعال کردن ftp در تنظیمات کلی برای همه افزونه ها جواب نمی دهد ، مثلا برخی از افزونه های مثل افزونه این دوست عزیز از امکان ftp استفاده نمی کنه و برای همین باید دستی ابن اتفاق بیفته.
موفق باشید
سلام آقا نوید گل !!نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی باید چیکار کنم ؟
سلام
باید دستی پرمیشن را تغییر بدید و یک فایل htaccess هم بزارید که فقط دسترسی به فایل های تصاویر باشه
موفق باشید
یعنی به صورت اتوماتیک هیچ کاری نمیشه انجام داد ؟!نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب من شاید برای وب سایتم نویسنده گذاشتم !! اونوقت چیکار کنم ؟! نویسنده که نمیتونه بره تو هاستم و پرمیشن رو تغییر بده !!
علاقه مندی ها (Bookmarks)