-
ساخت صفحات اضافي
با سلام
من ميخوام يك صفحه اضافي بسازم جدا از اينكه جوملا 1.5.15 اين امكان نداره مشكل من اينه ميخوام در متن يكي از پست هام كدهاي اج تي ام ال بذارم مخصوصا كد آي فريم
حالا ويرايشگر امكان درج كد هاي اچ تي ام ال رو مخصوصا كد آي فريم ندارم
حالا من چطوري ميتونم صفحه اي حاوي كد آي فريم با قالب خود سايت بسازم كه فقط هم اعضا دسترسي داشته باشند ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-30-2011 12:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ابتدا اکیداً سفارش میکنم به اخرین ورژن ارتقا بدید جوملا خودتون رو
سپس این که برای قرار دادن کد در جوملا این امکان وجود داره
شما یک ماژول به صورت دستی بسازید و در ویراشگر جوملا دقت کنید گزینه html رو میبینید و میتونیید از کد رو وارد کنید و در مکان دلخواه خودتون منتشر کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ابتدا اکیداً سفارش میکنم به اخرین ورژن ارتقا بدید جوملا خودتون رو
سپس این که برای قرار دادن کد در جوملا این امکان وجود داره
شما یک ماژول به صورت دستی بسازید و در ویراشگر جوملا دقت کنید گزینه html رو میبینید و میتونیید از کد رو وارد کنید و در مکان دلخواه خودتون منتشر کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
يه سوا
بروز كنم قالبم سازگار نيست باهاش اخه اولا
دوما بازم نميشه كد زير اونطوريم قرار بدم
<center><p><iframe name="I1" width="760" height="580" src="http://ranblog.com" marginwidth="1" marginheight="0" border="0" frameborder="0"></iframe></p>
-
-
دوست عزیز ار تقا از 1.5.15 به 1.5.23 هست و به 1.6 نیست پس مشکلی با سازگاری نخواهید داشت !
عین کدی رو که قرار دادید رو باید طبق همون راه حلی که عرض کرد قرار بدید !
یا این که وارد index قلب بشید و در بین کد ها قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
خوب بحث ارتقا بكنار
عينه همون راه ويرايشگر نميپذيره كد رو و ترجمه نميكنه و بلافاصله بعد از وارد كردن پاكش ميكنه
توي قالبم نميشه بذارم كه گفتم كه ميخوام در يكي از صفحاتم مثلا با عنوان "نمايش سايتي ديگر" در قلب سايت خودم اون سايت با آي فريم باز كنم تنها راه اينكار معمولا در نيوك يا مثلا سيستم هاي ديگر ساخت صفحات اضافي هست بعد در هر بخشي كه دوست داريم در صفحه اضافي كد مورد نظر قرار ميديدم كه ميتوني آي فريم يا متن يا هر چيزي باشه
اما وقتي ويرايشگر نپذيره و اتومات بعد از زدن دكمه updata بجاي درج كد اونو پاك كنه راهي نميمونه عملا درسته ؟
چه راه حلي پيشنهاد ميديد كه در دل قالب سايت و و نه صفحه اول بلكه به عنوان يه صفحه ديگه يا مثلا در پست (يكي از پست هاي وب) بشه اينكارو كرد ؟
-
-
سلام
به مدیریت پلاگین ها مراجعه کنید و در تنظیمات پلاگین tuny-mce گزینه clean code رو غیر فعال کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به مدیریت پلاگین ها مراجعه کنید و در تنظیمات پلاگین tuny-mce گزینه clean code رو غیر فعال کنید.
سلام فكر كنم ايني كه شما ميفرماييد راهش باشه اما نكته اينه من گزينه اي كه فرموديد پيدا نكردم هنوز تنها بفكرم رسيد در عكس ببينيد بهم بگيد كجاست مرسي
-
-
سلام
پزینه پاکسازی کد هنگام ذخیره سازی رو امتحان کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)