-
چگونه ایراد درج عکسها را رفع کنیم؟
من یک مشکلی با اسلاید شو دارم و نمیدونم که چجوری میتونم این سیستم رو کنسل کنم و یا اینکه هر کاری میکنم بازم نصف عکس دیده نمیشه لطفا جواب سوالم رو بدید با تشکر از شما اینم صفحه ای که مشکل داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-30-2011 01:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
شما از نسخه بسته اماده و تجاری جوملارت استفاده میکنید !
و این مورد مشکل شما تجاری هست و جزو موارد پشتیبانی انجمن نیست !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
درسته اما جملا ارد یک کلاه برداره بعد از اینکه پولو گرفت دیگه جواب ایمیل و تلفن رو نمیده حالا من باید چیکار کنم که از یه کلاه بردار خرید کردم؟ خواهشن کمکم کنید
-
-
-
-
دروود
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!
اون طور که خاطم هست مشکل شما برای قرار دادن نوع وطلب و اندازه تصویر بود
در بعضی مطالب که درست قرار داده بودید مشکلی در نمایش نبود ولی در ما بقی اون ها ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
مشکل من اینه که نمی خوام عکسا به اون شکل نشون داده بشه میخوام عکسا زیر هم بیاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
-
-
ادرسی که گذاشتید یک تصویر برای نمایش هست ! چند تصویر زیر هم ؟!
دقیقاً چی رو شما میخواین به نمایش بگذارید ؟ و چکونه ؟ اگه نمونه ای هست ادرس بدید بهتر میشه کمک کرد
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
با تشکر از اینکه به سرعت جواب میدهید باید بگم که من طبق این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ادرس در قسمت ارسال مطلب عکسها رو قرار دادم اما زمانی که ارسال میشه مطلب به این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شکل میاد چون دارم سایتم رو به جوملا تبدیل میکنم مطالبش رو میخوام مثل سایت اولیم بشه یعنی بیاد زیر همدیکه
با تشکر
-
-
از کلید اینتر استفاده کنید و تصاویر رو دونه به دونه درون مطلب زیر هم بچینید
پیشنهاد میکنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو یک بار مطالعه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
با تشکر
من چیزی که فرموده بودیدو انجام دادم اما هیچ فرقی نکرد این فکر کنم که یک افزونس که بشه غیر فعالش کرد اما نمیدونم که اسمش چیه و باید از کجا کنسلش کنم
با تشکر از شما دوست عزیزم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)