سلام دوستان یک مشکلی بنده دارم
در ماژولmod_simple_mp3_playerچه طور ی می توانم چند آهنگ قرار بدهم (البته به صورت لینک)

سلام دوستان یک مشکلی بنده دارم
در ماژولmod_simple_mp3_playerچه طور ی می توانم چند آهنگ قرار بدهم (البته به صورت لینک)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
در توضیحات این افزونه ذکر شده که چه طور این کار رو انجام بدید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد میکنم از موارد دیگه ای استفاده کنید برای راحتی بیشتر ایجاد لیست پلیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام کار هیچ کدوم از لینک هایی که قرار دادیدرا بلد نیستم نمیدونم چه طوری باید آهنگ اضافه کنم
چند تاسایت هستند که آهنگ دارند و میخوام از این چندتا سایت آهنگ ها را داخل سایت قرار دهم تا حالا تونستم آهنگ یک سایت را قرار دهم و دومین سایت را نتوانستم قرار دهم نمیدونم لینک سایت دومی را کجای این ماژول قرار دهم ممنون میشم اگه کمکم کنید
یاعلی
دوست عزیز بیشتر این افزونه های که به شما معرفی کردم خودشون لیست میسازن
شما کافی هست اهنگ خودتون رو در پوشه مورد نظر افزونه قرار بدید
همین و بس
شما کد اهنگ میخواهید قرار بدید مانند وبلاگ ؟!!!
شاد و سلامت در پناه ایزد
بله دقیقا کد آهنگ می خوام قرار بدم
درضمن جوملا فرمت mp3و دیگر فرمتها را نمیخونه
علاقه مندی ها (Bookmarks)