-
كنترل سايتهاي بازديد شده در شبكه
سلام و خسته نباشيد
1.سر كارمون مي خوان تمام كامپيوترهاي متصل به شبكه رو چك كنند كه ببينند مثلا هر آي پي به كدام سايتها رفته و چقدر تبادل اطلاعات انجام داده ، ايا اگر از فيلتر شكن وبي هم استفاده كنيم باز مي توانند بفهمند از طريق فيلترشكن به چه سايتي رفتيم يا فقط ادرس فيلتر شكن را مي توانند مشاهده كنند؟مثلا مي خواهم برم تراوين اگر با فيلتر شكن برم ديگه نمي فهمند رفتم؟
2.راهي وجود داره كه بشه دورشون زد كه ميزان تبادل اطلاعات يا هر چيز ديگري را نفهمند؟
لطفا دوستان همه كمك كنند خيلي برام مهمه
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-02-2011 03:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر مدیر شبکه اینکاره باشه هرکاری بکنید میتونه متوجه بشه ! حتی میتونه پورت وی پی ان و یا پورتهای بی مورد و حتی ftp رو ببنده که هیچکاری نتونید بکنید !
ولی یکی از راه ها اینه که شما بازی رو از طریق ریموت دسکتاپ در یک کامپیوتر ثانویه انجام بدید ! که کامپیوتر دوم میتونه منزل باشه و ... !
به هر حال سر کار باید به کارها رسید ! نه بازی و تفریح ! قبول دارید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
ممنون كه پاسخ داديد
لطفا بفرماييد اگر با فيلتر شكن وبي هم وارد سايتي بشيم ، فقط ادرس فيلتر شكن رو مي بينه يا ادرس اون سايتي رو هم كه با فيلتر شكن رفتيم رو مي بينه؟
ممنون
راستي من حواسم به كارم هست ، تراوين وقتي از كار نمي گيره ، خوبيش همينه ، واقعا كارم زياده و خسته ميشم واسه همين اين تفريح رو انتخاب كردم
-
-
بستگی به نوع فی لتر شک ن داره
بعضی ها نشست ایجاد می کنند و وقتی نشست منتقضی شد دیگه آدرسش اون صفحه رو باز نمی کنه که در این مورد ردیابی کمی سخت تره
اما بیشتر شون اینطور نیست واگر بعدا هم آدرس رو که توسط اون ثبت شده باز کنند به صفحه باز شده توسط شما خواهند رسید که البته با استفاده از یه کش سرور باز سری اول این نرم افزار ها هم بی اثر خواهند شد و همه صفحات بازدید شده توسط شما در کش سرور باقی می مونه
البته تمام اینها بستگی به توانایی مدیر شبکتون داره
-
-
ببخشيد يه نكته مهمي رو يادم رفت بگم
من خودم يه phpproxy شخصي رو سايتم دارم كه روش هم پسوورد گذاشتم ، اگر با اون برم ديگه كسي پسوردش رو نداره ،* سوالم اينه كه ايا مدير شبكه متوجه ميشه من چه ادرس رو در باكس فيلتر شكن اينتر كردم؟
و با توجه به اينكه فيلتر شكنم پسوورد داره باز هم متوجه ميشه؟ (هر چقدر هم كه اينكاره باشه؟)
ممنون
-
-
سلام
میشه کاری کرد که شما نتونید بعضی کلمات رو تایپ کنید ، میشه کنترل کرد که شما در طول زمانی که از کامپوتر خودتون استفاده می کنید ، کدام دکمه ها رو فشار میدید ، در کدام صفحه چی تایپ می کنید و یا از طریق یاهو و ... با چه آی دی هایی چت میکنید ، میشه تمام این کار هارو کنترل کرد ، و طبق گفته دوستان بستگی به مدیر شبکه شما داره.
-
-
بهترین راه رو من به شما اشاره کردم ! دیگه نمیدونم دنبال چی هستید ! با استفاده از یک نرم افزار مثل remote desktop و یا team viewer میتونید به رایانه شخصی خود در خانه متصل شوید و از اینترنت اونجا و رایانه اونجا اینکار رو انجام بدید ! جز در زمانی که کسی به مانیتور شما دسترسی داشته باشه هیچکسی نمیتونه حدس بزنه شما در حال بازی کردن تراوین هستید !
اگر فکر میکنید تراوین و بازیهای امثالهم وقتی از شما نمیگیره سخت در اشتباه هستید ! من خودم بسیار این بازیها رو پیگیر بودم و میدونم چه بلای خانمان سوزی هستند ! توی خانوارز و تراوین یه زمانی من خودم رنک 1 بودم ناسلامتی میدونم داستان چیه
کلاً نصیحت برادرانه بود ! برای تفریح کارهای دیگه ای هم هستن که میتونید داشته باشید ! مثلاً حل جداول سودوکو که هم ذهن شما رو باز میکنه و هم اعتیاد آور نیست ! به هر حال تنها یه پیشنهاد بود که خودتون رو درگیر اینچنین بازیهایی نکنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)