با سلام برای من خود شرکت هاستینگ جوملا 1.5.20 را نصب نمود ولی در قسمت ویرایش متن گزینه افزایش فیلم و عکس را ندارد البته با استفاده از فایل همین سایت به 1.5.23 ارتقاع دادم ولی همچنان ندارد لطفا راهنمایی کنید .![]()

با سلام برای من خود شرکت هاستینگ جوملا 1.5.20 را نصب نمود ولی در قسمت ویرایش متن گزینه افزایش فیلم و عکس را ندارد البته با استفاده از فایل همین سایت به 1.5.23 ارتقاع دادم ولی همچنان ندارد لطفا راهنمایی کنید .![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
جوملا ، جوملا فارسی را به صورت کامل دانلود کنید و روی جوملا نصب شده خود اکسترکت کنید و پوشه installtion رو حذف کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
منظورتون از کلید افزایش فیلم و عکس چیه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یعنی مثل بالای مکان های پست همین فروم که امکان پست عکس و فیلم دارد مال من در قسمت مدیریت ندارد همان کار را هم انجام دادم ولی نشد . آیا پیشنهاد میکنید 1.6 نصب نمایم ؟
سلام
اگر منظورتون در ادیتور هست .
به مدیریت پلاگین ها برید و ویرایشگر - TinyMCE را انتخاب کنید و نوع ویرایشگر را توسعه یافته انتخاب کنید.
گزینه های مورد نظر اضافه می شوند.
در پناه حق
با تشکر فراوان من دستپاچه شدم و دو باره به سراغ نصب جوملا رفتم ولی در قسمت آدرس هاست نمیدانم چه بنویسم ؟ آی پی ؟نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سوالتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو لطفا مطالعه کنید.
localhost
در پناه حق
با سپاس فراوان از شمانوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)