سلام
من یه افزونه ای می خواستم که بتونم مکان مورد نظرم رو با یه علامتی تو نقشه گوگل نشون بدم و کلیاتی از اونو توش توضیح بدم یه جور تو مایه های کوروکی که می خوام بدم.

سلام
من یه افزونه ای می خواستم که بتونم مکان مورد نظرم رو با یه علامتی تو نقشه گوگل نشون بدم و کلیاتی از اونو توش توضیح بدم یه جور تو مایه های کوروکی که می خوام بدم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما می تونید از افزونه زیر بهره ببرید:
موفق باشیدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز در صورت امکان نحوه استفاده از پلاگین فوق را هم قرار بدید ممنون میشم من نتونستم ازش استفاده کنمنوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با کمی جستجو ...
در پناه حقکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من نتونستم آدرس مورد نظر رو به کامپوننت بدم لطفا بیشتر راهنمایی کنید ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشيد
دوست عزیز این پلاگین رو دارم فقط نمیتونم نقشه رو تعریف کنمنوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز آموزش ها به اين سادگي كه شما مي خواييد امكان پذير نيست و اين فروم بيشتر به عنوان رفع اشكال جوملا كاربرد داره. اما در مورد اين پلاگين فقط مي تونم اينقدر توضيح بدم كه ابتدا پلاگين رو فعال كنيد و اين دستور رو در مطالب خودتون به كار ببريد:نوشته اصلی توسط star4000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مختصات عرض و طول جغرافيايي كه با lon و lat مشخص شده شما مي تونيد از اين پلاگين استفاده كنيد. بقيه مواردش هم فكر كنم نياز به توضيح نداشته باشه.{mosmap width='500'|height='400'|lat='52.052312'|lon='4.447141'|
zoom='3'|zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Sat ellite'|showMaptype='1'|
overview='0'|text='sv DWO'|tooltip='DWO'|marker='1'|
align='center'}
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 07-16-2011 در ساعت 11:25 AM
سلام
از کامپوونت زیر هم می تونید استفاده کنید ، آموزش ها هم در سایت اصلیش موجود هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)