-
خطا در نصب قالب جوملا 1.6.3
سلام دوستان <br>من یه قالب از جوملا آرت فارسی گرفتم ولی موقع نصب خطا میدهد . <br>
کد:
<strong>Warning</strong>: include_once(E:\wamp\www\Arsham\templates\jasulfur-joomlart.ir\ja_vars_1.6.php) [<a href="http://localhost/Arsham/function.include-once">function.include-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <strong>E:\wamp\www\Arsham\templates\jasulfur-joomlart.ir\index.php</strong> on line <strong>17</strong><br>
<br>
<strong>Warning</strong>: include_once() [<a href="http://localhost/Arsham/function.include">function.include</a>]:
Failed opening
'E:\wamp\www\Arsham\templates\jasulfur-joomlart.ir\ja_vars_1.6.php' for
inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in <strong>E:\wamp\www\Arsham\templates\jasulfur-joomlart.ir\index.php</strong> on line <strong>17</strong>
<br><br>هر قالبی هم <strong>نصب میکنم خطا می دهد</strong> ! (آخه تو جوملا تازه کارم)<br><br>تشکر از توجه شما.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2011 09:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ورژن قالب شما با ورژن جوملا شما سازگاری نداره
قالب شما مربوط به جوملا 1.5 هست و شما اون رو روی جوملا 1.6 رو نصب کردید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
خوب من در نصب قالب مشکل دارم .
اگر لطف کنید
بفرمایید چگونه نسخه قالب را با جوملا سازگار کنم. چون جوملا جدید بر عکس مامبو اصلا با این مورد راحت کنار نمیاد !
-
-
سلام
این قالب یک قالب تجاری از شرکت جوملارت هست که برای نسخه 1.6 نیز بهینه شده است ! میتوانید از سایت اصلی خریداری کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
عرض کردم من این قالبو به صورت رایگان از .joomlart.ir گرفتم.
الان با نصب قالب مشکل دارم. حالا شما رو یه قالب به اصطلاح رایگان راهنمایی بفرمایید.
یا علی مدد
-
-
دوست عزیز من، قوانین مشخص هست و ما نمیتوانیم روی قالبهای نال شده که شما استفاده میکنید پشتیبانی داشته باشیم ! این قالب رایگان نیست و یک قالب تجاری است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
اصلا یه قالب دیگه برادر مهدی
یه قالب رایگان میگم شما بفرمایید چطور سازگارش کنم.
روش شو بگید خودمون کارش میکنیم.
دیگه چی بگم ، اصلا یه قالب مجانی خودت به سلیقه خودت پبشنهاد بده رو اون کار کنیم.
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
mk2
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا یه قالب دیگه برادر مهدی
یه قالب رایگان میگم شما بفرمایید چطور سازگارش کنم.
روش شو بگید خودمون کارش میکنیم.
دیگه چی بگم ، اصلا یه قالب مجانی خودت به سلیقه خودت پبشنهاد بده رو اون کار کنیم.
یا علی
سلام
دوست عزیز همانطور که مهدی جان گفتند این قالب تجاری هست!
سایت اصلی این قالب را برای جوملا 1.5 منتشر کرده و فعلا برای جوملا 1.6 در دسترس نیست.
اگر به دنبال قالب دیگه ای هستید ، قالبی سازگار با جوملا 1.6 رو انتخاب کنید!
لینک قالب
در پناه حق
-
-
سلام
این لینک نسخه رایگان بود ؟؟؟
you do not have permission to access this page
!
اگه میشه یه لینک غیر تجاری محبت کنید.
عیدتان خجسته! روز خوش
-
-
سلام
نه این همون لینکی هست که شما گفتید رایگان دریافت کردید! لینکشو قرار دادم تا ببینید اول : رایگان نیست. دوم : برای نسخه 1.6 هنوز منتشر نشده.
می تونید نمونه های دیگه ای رو هم پیدا کنید.
در پناه حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)