-
گروه های کاربری متفاوت و حق دسترسی آنها
سلام حالتون خوبه من می خوام بپرسم که آیا ماژول یا کامپوننتی هست که مثلا در مدیریت بخش و مجموعه وقتی یک بخش و مجموعه و مطالبی رو گذاشتیم مدیریت کنیم که فقط عده ای خاص از کاربران که توسط مدیریت تعیین می شود و ثبت نام کردند آن مطالب رو ببینند درست مثل این که شما می گید فقط ثبت نام کرده ها مثلا بگیم فقط ثبت نام کرده های گولد این مطالب رو ببینند و نمی دونم مثلا ثبت نام کرده های سیلور اون مطالب رو ببینند و ... همینطوری مدیر تعیین کنه که چه کاربرای ثبت نامی اجازه دارن که چه مطالبی رو ببینندبرای این کار از چه کامپوننتی می شه استفاده کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2011 09:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
شما میتونسد از کامپوننت ACL استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
يه سوال من الان در جوملا 1.6 دو سطح كاربري درست كردم كه يكي فقط اعضا رو پشتيباني ميكنه و يكي ديگه ناشران حالا خودم كه سمت مدير دارم و اصلا سطح كاربريم پيش فرض مدير سايت هست
الان دو بخش ساختم كه يكيش براي اعضا عادي قابل رويت هست و ديگري براي اعضاي ناشر حالا خودم كه با اكانتمديريت وارد ميشم اصلا نميتونم اون بخش هارو ببينم حالا ميگيد چكار كنم ؟
ايا بايد براي خودمم هم يك سطح دسترسسي تعيين كنم با بخش مربوطه را براي خودم هم قابل ديدن كنم مشكل اينه كه مثلا ممنوي بالا رو نميشه سطح دسترسيشو در عينه حال براي مدير و اعضا گذاشت
-
-
دروود
قوانین رو مطالعه کنید !
سوال خودتون رو در بخش جوملا 1.6 مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
شما میتونسد از کامپوننت ACL استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
دستت درد نکنه
ایشالله بیای ژاپن بهت تخم ژاپنی بدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)