سلام
در مسیر c:\wamp\www کپی کنید.
آموزش ن[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
در پناه حق

سلام
در مسیر c:\wamp\www کپی کنید.
آموزش ن[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
در پناه حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ممنون
محتویات پوشه جوملا رو درwamp/www کپی کردم
در phpmyadmin هم یک پایگاه داده ساختم
نام لوکال هاست و نام کاربری root رو کجا باید بدم؟
وقتی در ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو تایپ میکنم پیغام Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL رو میده
میشه راهنمایی کنید؟
ممنون
در ضمن پس از حذف پوشه اینستالیشن پیغام های زیر در ابتدای نصب میاد
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\libraries\pattemplate\patTemplate.php on line 1424
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\libraries\pattemplate\patErrorManager. php on line 202
ویرایش توسط main25 : 07-10-2011 در ساعت 07:39 AM
شما پوشه installation رو قبل از انجام فرایند نصب پاک کردید یا بعد از اون؟
سلام.اشتباه کردم
نه هنوز در پوشه wamp/www/ instalation وجود داره. من وقتی در آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میزنم پیغام هایی که براتون گذاشتم میاد
به عبارت بهتر وقتی محتویات پوشه جوملا رو در مسیر wamp/wwwroot کپی میکنم و درآدرس localhost رو میزنم پیغام های ارسالی نمایش داده میشه که فکر کنم منظورش اینه که در این فایلهای php در این مسیرها خطا وجود داره میاد
ویرایش توسط main25 : 07-10-2011 در ساعت 09:08 AM
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون دوست عزیز
من حالا تو مرحله دیتا بیس مشکل پیدا کردم که این پیغام میاد
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
میشه راهنمایی کنید؟
مشخصات این مرحله رو درست وارد میکنید ؟!
میزبان : localhost
نام کاربری :root
شناسه : خالی
پایگاه داده : نام دیتابیسی که ساختید رو وارد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام دوست عزیز
حالا ا
این پیغام رو میده.چکار کنم؟
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
راحت ترین کار برای شما اینه که نسخه 2.0 از ومپ رو استفاده کنید
نسخه های بالاتر در نصب اطلاعات نمونه کمی مشکل دارند
ممنون دوست عزیز
من از همین ورژن استفاده کردم
الان فقط مشکل تو پایگاه داده دارم. نمیدونم چرا این ارور ها رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)