-
ماژول فارسی چت آنلاین Talk to me
یکی از مواردی که خیلی از مدیران سایتها علاقه به استفاده از آن دارند ایجاد ارتباط زنده با کاربران است...
بعضی برای این منظور به ابزارهایی همچون یاهو مسنجر روی آورده اند.
اما مشکل اساسی این قبیل روش ها این است که کاربر هم حتما باید یاهو مسنجر داشته باشد.
برای این ساعت یکی از ماژول های کاربری به جوملا را به صورت فارسی آماده نمودیم.
در این ماژول شما با داشتن یک اکانت جیمیل و یا حتی ایمیل یاهو به راحتی میتوانید با کاربران ارتباط بر قرار کنید حتی اگر کاربر شما هیچ یک از ابزار های چت را نداشته باشد!
برای دمو[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کنین بالا سمت راست صفحه باکسش رو گذاشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
* متن چندانی برای ترجمه نداشت اما اگه ایرادی داره خوشحال میشم بگین...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از Sajad DP عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-07-2011 12:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
Sajad DP
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکی از مواردی که خیلی از مدیران سایتها علاقه به استفاده از آن دارند ایجاد ارتباط زنده با کاربران است...
بعضی برای این منظور به ابزارهایی همچون یاهو مسنجر روی آورده اند.
اما مشکل اساسی این قبیل روش ها این است که کاربر هم حتما باید یاهو مسنجر داشته باشد.
برای این ساعت یکی از ماژول های کاربری به جوملا را به صورت فارسی آماده نمودیم.
در این ماژول شما با داشتن یک اکانت جیمیل و یا حتی ایمیل یاهو به راحتی میتوانید با کاربران ارتباط بر قرار کنید حتی اگر کاربر شما هیچ یک از ابزار های چت را نداشته باشد!
برای دمو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کنین بالا سمت راست صفحه باکسش رو گذاشتم
* متن چندانی برای ترجمه نداشت اما اگه ایرادی داره خوشحال میشم بگین...
قالب سايتتون چقدر قشنگه امكانش هست اونم قرار بديد ضمنا من دموي سيستم رو نديدم يا نتونستم ببينمش توي اون كادر راست بالي صفحه هرچي كليك كني اتفاقي نمي افته چون لينكي نيست
ضمنا اين روي نسخه 1.6.3 نصب ميشه ؟
-
-
سلام
من الان باهاتون چت کردم ، یکم فارسی ها رو بهم میریزه
موفق باشید
-
-
قالب سايتتون چقدر قشنگه امكانش هست اونم قرار بديد ضمنا من دموي سيستم رو نديدم يا نتونستم ببينمش توي اون كادر راست بالي صفحه هرچي كليك كني اتفاقي نمي افته چون لينكي نيست
ضمنا اين روي نسخه 1.6.3 نصب ميشه ؟
داخل سایت خلیلان رسانه به اسم افلاک هست میتونید برین اونجا دانلود کنین
احتمالا من اون موقع آن نبودم
بعید می دونم اما با کمی سرج ماژول مشابه برای نسخه 1.6 پیدام یشه
سلام
من الان باهاتون چت کردم ، یکم فارسی ها رو بهم میریزه
موفق باشید
حق با شماست برای حلش باید یک فکری بردارم...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)