سلام. می شه به من بگین چه جور می تونم منو با ساختار درختی در سایتم ایجاد کنم؟من plugine آن رو که sobi2 بود download کردم اما هنگام نصب پیام خطای "فایل نصبی بسته را پیدا نمی کند " می ده و نصب نمی شه![]()

سلام. می شه به من بگین چه جور می تونم منو با ساختار درختی در سایتم ایجاد کنم؟من plugine آن رو که sobi2 بود download کردم اما هنگام نصب پیام خطای "فایل نصبی بسته را پیدا نمی کند " می ده و نصب نمی شه![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منو های زیر را ببینید :
فکر میکنم منو زیر برای شما مناسب باشه :کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[ltr]
multilevel treemenu param
this treemenu gives joomla administrator the ability to decide which joomla menu has to be displayed on the front side.
to make the things simple all it requires is joomla menu id(found at joomla menu manager). then it fetches complete structure of that menu containing all menu items and its submenu. and then displays the menu as tree.
[/ltr]
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلا از نصب از حالت زیپ درش بیار بعدا خودت زیپش کن-ممکنه فایله پسورد داشته باشه یا اینکه یه اکستنشن دیگه تو فایلت موجود باشه که باید تک تک نصب شن.یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)