-
نصب جوملا
سلام دوستان
من براي اولين بار است كه مي خواهم جوملا رو نصب كنم مشكلم اينه كه زماني كه فايل رو دانلود كردم زماني كه روي سرور از حالت زيپ خارج مي كنم به نام خوده فايل يك فولدر مي سازه يعني ادرس سايت من ميشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در صورتي كه من مي خوام تو خود فولدر www *فايل هام بشينه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-08-2011 01:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از چه پنلی استفاده میکنید ؟! هاست شما لینوکسی هست یا ویندوزی ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
بستگی به سیستم عامل وکنترل پنل شما داره ولی ممکنه شما یه پوشه به اسم a ساخته باشید و فایل های مربوط به جوملا رو اونجا ریخته باشید کافیه فایل های مربوط به جوملا رو به جای پوشه a در پوشه والد a کپی کنید
-
-
سلام دوستان و تشكر بابت راهنمايي شما كاري كه من كردم اين بود كه اسم فايم رو گذاشتم www بعد تو خود روت ftp ان زيپ كردم حالا كه مي خوام برم براي نصب يعني وقتي اسم سايتم رو ميزنم يه كادر باز ميشه ازم يوزر و پسورد مي خواد تو مقاله نوشته كه بايد توي مراحل نصب اما اين يه يوز و پسورد مي خواد نظرتون چيه
-
-
به نظرم یوزر و پسورد ftp رو میخواد
مطمئنید شما فایل جوملا رو شاخه اصلی سایت اپلود و اکسترکت کردید
فکر کنم شما جوملا رو تو root اکسترکت کردید
فایل ها رو به شاخه public_html/www منتقل کنید سپس ادرس سایت رو اینتر کنید تا به صفحه نصب جوملا برید
-
-
اي داد بي داد بد بخت شدم فكر كنم من كل فولدر www رو پاك كردم اسم فايل zip جوملا رو هم گذاشتم www رو خو روت اكستركت كردم وقتي اين كار رو كردم خودش يه فولدر به نام www ساخت و فايل ها رو توش ريخت چي كار كنم حالا
-
-
هنوز شما به سوال من جواب ندادید ! از چه پنل هاستینگ استفاده میکنید ؟![مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
اصولا نباید مشکل خاصی بوجود اومده باشه که شما بخواهید کاری انجام بدید
کنترل پنل هاست شما چیه و از چه سیستم عاملی در هاستتون استفاده شده؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)