با سلام خدمت دوستان / ايا ميشه با جوملا يك سايت دانلود راه اندازي كرد ؟/ چه طوري بايد اين كار را كردي ؟ / خواهشا كامل توضيح دهيد.

با سلام خدمت دوستان / ايا ميشه با جوملا يك سايت دانلود راه اندازي كرد ؟/ چه طوري بايد اين كار را كردي ؟ / خواهشا كامل توضيح دهيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام. چنين امكاني در جوملا وجود داره و با استفاده از كامپوننت هاي دايركتوري مي تونيد به خواسته ي خودتون برسيد. ليست كامپوننتهاي دايركتوري دانلود رو مي تونيد ازاينجا ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز اگر لطف كنيد و دقيقا عرض كنيد كه كدام كامپونت را بايد دانلود كنم خيلي ممنون ميشم .
این افزونه ها برای مدیریت سیستم دانلود بکار می روند و انتخاب اونها تا حدودی سلیقه ای است
باید با اونها کار کنید و ببینید کدوم بهتر با کار شما سازگاره
remository-3.52.8-joomla1.5-persian
به نظرم مناسبه
دوست من اگه تو انتخاب افزونه شک دارید بهتره از روی تعداد voteی که به اونها کاربرای دیگه دادن انتخابت رو انجام بدی و قبل دانلود توضیحاتی که برای اون نوشته رو بخونی و دمو رو هم ببینی اگه دیدی نیازت رو برطرف میکنه دانلودش کنی.
دوستان من كيج شدم !!! / اگه لطف كنيد و دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات دارند يك كامپونت خوب براي يه سايت دانلود نرم افزار معرفي كنند خيلي ممنون ميشم . و بگن چه طوري بايد باهاش كار كنم؟؟؟ / ممنون
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نیازی نیست حتماً از دارکتوری استفاده کنید
خیلی از سایت های دانلود این کار رو نمیکنن !
در امضا من هم نمونه هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزيز بهترين كامپوننت همونيه كه گفتم
حداقل يه بار امتحان كنيد
JDownload كه Base كاريش در اوايل شبيه به كامپوننتDocman بود. اما با تغييراتي كه انجام شد تقريباً سيستمي قدرتمند شده. براي ايجاد سايت دانلود اين كامپوننت ها به عنوان Redirect استفاده ميشه و گذاشتن اونها در صفحه ي اول اصلاً خوشايند نيست. اين كامپوننت ها اكثراً كليدهايي دارند كه درزير ويرايشگر نمايش داده ميشن.با استفاده از اينكليد ها مي تونيد فايل هاي دانلودتون رو در مطالبتون به نمايش در بياريد و در انتها لينك دانلود رو بگذاريد(اين لينك درواقع به كامپوننت مديريت دانلود منتقل ميشه)
هيچ سايتي كامپوننت دانلودش رو در اول سايت قرار نميده چراكه چهره ي سايت رو زشت مي كنه
ویرایش توسط safajuy : 07-10-2011 در ساعت 01:34 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)