سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: با جوملا ميشه سايت دانلود ايجاد كرد ؟؟؟

تشکر شده 845 بار در 686 ارسال
    دوستان عزيز شرمنده اما اين طوري كه شما عرض مي كنيد من قاطي ميكنم چون تازه كارم از همه دوستان به خصوص اقاي مرساد عزيز شما يك كامپونت به من معرفي كنيد كه بشه يه سايت مثل اسان دانلود ايجاد كرد . فقط بگين مثلا اين كامپونت را از اينجا دانلود كن ممنون ميشم اقاي مرساد مثل هميشه كمك كنيد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوستان عزيز شرمنده اما اين طوري كه شما عرض مي كنيد من قاطي ميكنم چون تازه كارم از همه دوستان به خصوص اقاي مرساد عزيز شما يك كامپونت به من معرفي كنيد كه بشه يه سايت مثل اسان دانلود ايجاد كرد . فقط بگين مثلا اين كامپونت را از اينجا دانلود كن ممنون ميشم اقاي مرساد مثل هميشه كمك كنيد
    با سلام
    اول از همه شما خودتون فرموديد كه كامل توضيح بديم. لينك دانلود هم همگي دارند كه در فروم هاي ديگه توضيح داده شدند. يه جستجوي ساده انجام بديد ليستي از اونها رو خواهيدديد.
    دوم اينكه با عرض شرمندگي ولي معمولاً براي احترام به طرف مقابل ميگن همونطور كه شما فرموديد نه همونطور كه عرض كرديد. البته جسارت بنده رو ببخشيد
    سوم اينكه جي دانلود محبوب تر از بقيه كامپوننتها شناخته شده و ميتونيد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود كنيد. اين كامپوننت افزونه هاي اختصاصي هم داره كه مي تونيد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود كنيد
    موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام اول از همه شما خودتون فرموديد كه كامل توضيح بديم. لينك دانلود هم همگي دارند كه در فروم هاي ديگه توضيح داده شدند. يه جستجوي ساده انجام بديد ليستي از اونها رو خواهيدديد. دوم اينكه با عرض شرمندگي ولي معمولاً براي احترام به طرف مقابل ميگن همونطور كه شما فرموديد نه همونطور كه عرض كرديد. البته جسارت بنده رو ببخشيد سوم اينكه جي دانلود محبوب تر از بقيه كامپوننتها شناخته شده و ميتونيد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود كنيد. اين كامپوننت افزونه هاي اختصاصي هم داره كه مي تونيد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود كنيد موفق باشيد
    دوست عزيز من فكر نمي كردم اين قدر پيچيده باشه به همين خاطر گفتم توضيح دهيد . به هر حال از معايب تازه كار بودن اين هست ديگه شرمنده . همان طور كه شما و دوستان عزيز فرموديد . قصد بي احترامي به كاربران گل انجمن را نداشتم خوب دوستان اين كامپونت را دانلود كردم . حالا بايد كجا نصب كنم ؟ چه طوري استفاده كنم ؟ افزونه اختصاصي به چه كاري مياد ؟ شرمنده اين قدر سوال ميپرسم دوستان اميدوارم روزي بتونم جبران كنم

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال
    سلام
    بهتر بود همون اول ذکر می کردید که سایت دانلودی که می خواهید راه اندازی کنید ، چه امکاناتی باید داشته باشه؟
    سایت آسان دانلود محتوا رو به صورت ساده نمایش میده و برای اون سیستم کاری شما نیازی به نصب کامپوننت ندارید ، همونطور که دوستان قبلا فرمودند ، کامپوننت های مدیریت دانلود برای کنترل آمار دانلود ، مدیریت فایل های دانلودی و ... به کار گرفته میشه ، اگر شما می خواهید سایتی مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که جوملایی هم هست ایجاد کنید ، نیازی نیست کامپوننت مدیریت دانلود نصب کنید.
    اما چند مورد هست که قبل از نصب کامپوننت ها باید مشخص بشه ، اینکه چه نسخه ای از جوملا رو انتخاب میکنید؟ سایتتون چند زبانه هست ؟ و چه چه امکاناتی برای سایتتون لازم دارید؟
    موارد بالا رو مشخص کنید تا بهتر بشه در انتخاب کامپوننت ها راهنمایی کرد.

كامپوننت هاي مديريت دانلود بيشتر براي راحتي كار مديران و ايجاد سيستمي منسجم از فايل هاي دانلودي شماست. اگر نياز داريد كه براي اعضا محدوديت دانلود يا براي فايلهاي دانلود خود قيمت تعيين كنيد از اين كامپوننت ها استفاده مي شود. سايت هاي دانلود كمتر از اين كامپوننت ها استفاده مي كنند چون ظاهر سايت را عوض مي كند. به همين خاطر لينك دانلود را از كامپوننت ها مي گيرند و در مطالب سايت قرار مي دهند.

نقل قول نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    بهتر بود همون اول ذکر می کردید که سایت دانلودی که می خواهید راه اندازی کنید ، چه امکاناتی باید داشته باشه؟
    سایت آسان دانلود محتوا رو به صورت ساده نمایش میده و برای اون سیستم کاری شما نیازی به نصب کامپوننت ندارید ، همونطور که دوستان قبلا فرمودند ، کامپوننت های مدیریت دانلود برای کنترل آمار دانلود ، مدیریت فایل های دانلودی و ... به کار گرفته میشه ، اگر شما می خواهید سایتی مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که جوملایی هم هست ایجاد کنید ، نیازی نیست کامپوننت مدیریت دانلود نصب کنید.
    اما چند مورد هست که قبل از نصب کامپوننت ها باید مشخص بشه ، اینکه چه نسخه ای از جوملا رو انتخاب میکنید؟ سایتتون چند زبانه هست ؟ و چه چه امکاناتی برای سایتتون لازم دارید؟
    موارد بالا رو مشخص کنید تا بهتر بشه در انتخاب کامپوننت ها راهنمایی کرد.
    دوستان عزيز بسيار ممنون . شرمنده مشكل از طرف من بود كه منظورمو واضح نبود
    ميخوام يه سايت دانلود راه بندازم با جوملا 1.5.23 ( شنيدم اين جوملا بهتره ، نظر دوستان چي هست ؟) كه قابليت دانلود از سرور مستقيم سايت داشته باشه . كه براي اين كار حتما نياز دارم به هاست دانلود . درسته ؟
    تعداد دفعات دانلود مشخص شده باشه و خلاصه روي دانلود مديريت كامل و كافي داشته باشم
    سايت هم به 3 زبان فارسي ، انگليسي و عربي باشه
    حالا دوستان عزيز چه كامپونتي را جهت اين كار معرفي مي كنند ؟
    لطفا اسم و فقط لينگ دانلود همون كامپونت را بذارن
    خيلي خيلي ممنون ميشم دوستان

دوست عزيز گويا شما پاسخ هاي دوستان رو نمي خونيد. دوستان كامپوننت معرفي كردند و توضيحات كاملي تقريباً ارائه شده. من تقريباً با همه ي كامپوننت هاي محبوب كار كردم (jDownload, Docman, Remository, Phoca,...) و به اين نتيجه رسيدم كه JDownload از همه بهتره و ميشه به عنوان يك كامپوننت مديريت گر دانلود ازش استفاده كرد. اگر مقدماتي از جوملا رو بلد باشين مي تونيد به راحتي يك دايركتوري دانلود حرفه اي با Jdownload بسازيد البته اين نظر شخصي منه و تصميم با شماست.
    ویرایش توسط safajuy : 07-11-2011 در ساعت 03:57 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست عزيز گويا شما پاسخ هاي دوستان رو نمي خونيد. دوستان كامپوننت معرفي كردند و توضيحات كاملي تقريباً ارائه شده. من تقريباً با همه ي كامپوننت هاي محبوب كار كردم (jDownload, Docman, Remository, Phoca,...) و به اين نتيجه رسيدم كه JDownload از همه بهتره و ميشه به عنوان يك كامپوننت مديريت گر دانلود ازش استفاده كرد. اگر مقدماتي از جوملا رو بلد باشين مي تونيد به راحتي يك دايركتوري دانلود حرفه اي با Jdownload بسازيد البته اين نظر شخصي منه و تصميم با شماست.
    چرا دوست عزيز نظرات دوستان را با دقت ميخونم . اما گفتم شايد دوستان چيز بهتري هم سراغ داشته باشند . خوب دوست عزيز من كه اولش گفتم توي اين كار يك كاربر مبتدي هستم . پس خواهش ميكنم تاايجاد سايت منو همراهي كنيد
    وقتي كامپونت را دانلود كردم چيكار كنم ؟
    با تشكر از همه دوستان عزيز

بهتر از اين موارد ديگه نيست. اين كامپوننت ها داراي آموزش هستند و نميشه اينجاكامل توضيح داد كه چه كارهايي باهاشون انجامداد. شماتو محيط مديريت مجموعه و زير مجموعه ميسازيد و بعد در قسمت دانلود فايلتون رو قرار ميديد. بعداز طريق دكمه اي كه زير ويرايشگرتون هست مي تونيد اون فايل رو فراخوني كنيد. Jdownloads.com هم پشتيباناين افزونه ست و مي تونيد راهنما رو از اونجا ببينيد

بهتر از اين موارد ديگه نيست. اين كامپوننت ها داراي آموزش هستند و نميشه اينجاكامل توضيح داد كه چه كارهايي باهاشون انجامداد. شماتو محيط مديريت مجموعه و زير مجموعه ميسازيد و بعد در قسمت دانلود فايلتون رو قرار ميديد. بعداز طريق دكمه اي كه زير ويرايشگرتون هست مي تونيد اون فايل رو فراخوني كنيد. Jdownloads.com هم پشتيباناين افزونه ست و مي تونيد راهنما رو از اونجا ببينيد

دوست عزيز ممنون . من وارد سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شدم . من اصلا نمي تونم با سايت هاي انگليسي زبان كار كنم . اونجا چندتا JD هست . كدام را بايد دانلود كنم ؟/ دوست عزيز اونجا به صورت انگليسي آموزش داده . درسته ؟ خوب من متوجه نميشم . ممنون ميشم يك توضيح كوتاه بدهيد كه به كار كاربران بعدي هم بخورد / با تشكر فراوان

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین