سلام
خسته نباشید
من دنبال پلاگین یا ... می گردم که بتونه تمام شرکت ها یا رستوران های یک شهر وبعد منطقه ای از آن شهر را پیدا کند. یعنی من بتونم از شهر تهران ،منطقه تجریش، شیرینی سرای لادن را پیدا کنم .

سلام
خسته نباشید
من دنبال پلاگین یا ... می گردم که بتونه تمام شرکت ها یا رستوران های یک شهر وبعد منطقه ای از آن شهر را پیدا کند. یعنی من بتونم از شهر تهران ،منطقه تجریش، شیرینی سرای لادن را پیدا کنم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کامپوننت JReviews
البته پولی است ولی عالیه
میشه لینک و دموش برام بگذارید
ممنونم![]()
سلام
این کامپوننت متاسفانه پولی است
موفق باشید
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]شاد و سلامت در پناه ایزد
نسخه express این امکان را نداردنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و باید از نسخه کامل استفاده نمایید
موفق باشید
با سلام. گويا دوستمون يك پلاگين براي نمايش نقشه مي خوان. درسته؟
خیر دوست عزیزنوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فكرنكنم كه هدف امتياز دهي به كالاها يا Object خاصي باشه. حداقل از اين نوشته من چنين برداشتي كردم. بيشتر براي جستجوي Object كامپوننت درخواست كردند.البته عنوان تاپيك هم همينو ميگه. اگه بيشتر توضيح مي داند خيلي خوب ميشدنوشته اصلی توسط mis.shafiee [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید
دقت نکرده بودم > ممنونم نوید جان
شاد و سلامت در پناه ایزدنسخه express این امکان را ندارد
و باید از نسخه کامل استفاده نمایید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)