-
چه طوري جامعه مجازي ايجاد كنيم ؟
با سلام خدمت دوستان . چه طوري ميتونم يه جامعه مجازي مثل سايت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ايجاد كنم ؟ ايا اين سايت ازJomsocial استفاده ميكنه ؟؟؟ Jomsocial لايسنس داره ؟ به چه شكليه ؟ ميشه كامل توضيح بدين ؟ ممنون
ویرایش توسط kianesfahan : 07-10-2011 در ساعت 09:04 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-10-2011 08:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
بله به نظرم از همین افزونه استفاده شده
رایگان با امکانات کمتر میتونید از CB ساتفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهترین و کاملترین مورد افزونه جوم سوشیال هست که تجاری هست !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اد و سلامت در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 07-10-2011 در ساعت 09:07 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت دوستان . چه طوري ميتونم يه جامعه مجازي مثل سايت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ايجاد كنم ؟ ايا اين سايت ازJomsocial استفاده ميكنه ؟؟؟ Jomsocial لايسنس داره ؟ به چه شكليه ؟ ميشه كامل توضيح بدين ؟ ممنون
اين سايت از جوم سوشيال استفاده كرده است و اين افزونه تجاري است و بايد از سايت سازنده خريداري شود !
ولي كاميونيتي بيلدر هم افزونه مناسبي است ولي در حد و اندازه جوم سوشيال نيست!
به نظر من اگر ميخواهيد با جوملا يك جامعه مجازي راه اندازي كنيد از جوم سوشيال استفاده كنيد!
جوم سوشيال داراي چند نسخه تجاري مي باشد كه ارزانترين آن 99 دلار و نسخه نامحدود 499 دلار مي باشد!
-
-
دوست عزيز از نسخه رايگان استفاده شده يا تجاري ؟؟ اگر دمو را ميخواهيد دارم
-
-
-
-
با سلام
اين كامپوننتي كه معرفي كرديد تقريباً از دور خارج شده و نسخه هاي جديد آن منتشر شده. پيشنهاد مي كنم از نسخه ي جديد(كه البته تجاري هست) استفاده كنيد. در مقابل امكانات ارائه شده قيمت آن هم منصفانه ست
-
-

نوشته اصلی توسط
miladsafa
با سلام
اين كامپوننتي كه معرفي كرديد تقريباً از دور خارج شده و نسخه هاي جديد آن منتشر شده. پيشنهاد مي كنم از نسخه ي جديد(كه البته تجاري هست) استفاده كنيد. در مقابل امكانات ارائه شده قيمت آن هم منصفانه ست
دوست عزیز من خودم استفاده نمیکنم وهدفم کار راه اندازی بود
بهتره این دوستمون با رایگانش کارکنه و بعدا با علم و اطمینان دست به خرید بزنه
نظر شما چیه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
دوست عزیز من خودم استفاده نمیکنم وهدفم کار راه اندازی بود
بهتره این دوستمون با رایگانش کارکنه و بعدا با علم و اطمینان دست به خرید بزنه
نظر شما چیه؟
نظرم اينه كه اين كامپوننت رو نصب كنه و بعد يك نگاهي به دموي جومسوشيال نسخه ي جديد بندازه. هركدوم رو كه خواست پياده سازي كنه. نسخه قديمي باگ هاي زيادي داره. الان از نسخه ي 2.2.2 به 2.2.3 كلي باگ امنيتي رو رفع كردن. چه برسه به نسخه ي رايگانش. به هر حال نسخه ها جديد بيانگر امكانات بيشتر و مشكلات كمتري هستند
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)