سوال من ساده است و فکر میکنم جواب ان فقط یک آدرس فایل باشد !!

سوال من ساده است و فکر میکنم جواب ان فقط یک آدرس فایل باشد !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط sasan64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط sasan64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز فایلی برای دسترسی مستقیم در پایگاه درداه مختص Category / Blog که شما می فرمایید وجود نداره به عبارت بهتر در ساختار جوملا دسترسی مستقیم به تقریبا هیچ چیزی پیشبینی نشده وشما برای دسترسی به هر چیزی باید از API ها استفاده کنید که اینکار نیاز به توانایی برنامه نویسی شما دارهنوشته اصلی توسط sasan64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای همین ما می خواهیم بدونیم شما دقیقا قصد انجام چکاری رو داریئد تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم
کاری روکه می خواهید انجام بدید با مثال - واضح - دقیق - و مرحله به مرحله بفرمایید چون اگر ما متوجه شده بودیم جواب شما رو می دادیم
اگر اشتباه نكنم شما مي خواهيد بي نهايت مجموعه و زير مجموعه ايجاد كنيد. اين كار درحالت عادي امكان پذير نيست. كامپوننتي بود كه با تغيير در ساختار جوملا بينهايت ديتابيس ايجاد مي كرد. براي اين كار هم نسخه ي خاصي از جوملا را مي خواست . مثلاً نسخه 1.5.20 با جوملاي 1.5.20 سازگاربود.(اين كامپوننت به خاطر مشكلاتي كلاً از انتشار باز موند) اما براي اين كار مي تونيد از Content Managment ها استفاده كنيد و با استفاده از اونها مجموعه و زير مجموعه هاي خودتون رو بسازيد.K2 از جمله ي اين كامپوننت هاي كه كاملاً ساده و راحت هستش.
موفق باشيد
شما توضيحات كاملي ارائه نداديد.دقيق بگوييد كه چه چيزي مد نظرتان است. موفق باشيد
با تشکر از پاسخ ها من میخواهم به شکلی Category/Blog را به قول شما هک کنم که تمام data را که دارد (و معمولا با کلیک یک منو متصل است ) را نشان ندهد بلکه بر اساس Select Box که همواره در بالای صفحه وجود دارد گزینش کند ولی جوملا اساسا Select Box را مد نظر قرار نمیدهد و من مجبورم در فایل اصلی دستکاری کنم . این آدرس تا حدی به من کمک کرده ولی نه تا آخرین مرحله . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در واقع مي خوايد چند مجموعه با هم نمايش داده بشه و شما بتونيد با انتخاب چك باكس هر مجموعه اي كه خواستيد نمايش داده بشه؟
ویرایش توسط safajuy : 07-11-2011 در ساعت 09:03 AM دلیل: ارسال پست اشتباه
منوی مورد نظرتون رو بسازید ولی برای نمایش اون از selectbox استفاده کنید
نمونه هایی از این نوع ماژول رو می تونید اینجا پیدا کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تمام آنها را امتحان کرده ام ولی جواب نمیدهند چرا که هر کدام را که سلکت (select) میکنی دیگر در نظر نمیگیرند که تو از طریق چه منویی به این صفحه آمده ای و دوباره تو را به جای اول برمیگردانند . من میخواهم به شکلی به سیستم بخورانم که از طریق چه منویی به اینجا رسیده است . فکر میکنم تنها راه هک کردن است
دقيقاً برعكس گفته هايتان است. چراكه شما وقتي منوي بخش را انتخاب مي كنيد ديگري بصورت خودكار مجموعه هاي آن بخش را نمايش مي دهد و پس از انتخاب مجموعه در سومي مطالب مجموعه را نمايش مي دهد
شما دارد راجع به روال عادی جوملا صحبت میکنید ولی اگر از select box استفاده شود دیگر آنچه شما گفتید صادق نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)