سلام
با تغییر در چه فایلی میتوانم در نوع دسترسی Category / Blog به اطلاعات database تغییر ایجاد کنم

سلام
با تغییر در چه فایلی میتوانم در نوع دسترسی Category / Blog به اطلاعات database تغییر ایجاد کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی شما می خواهید یه عده به یه کتگوری دسترسی داشته باشند و یه عده دیگه نداشته باشند ؟ اگر اینطوره در جوملا 1.6 شما برای ایجاد سطح دسترسی نیازی به دستکاری هیچ فایلی ندارید
خود جوملا امکانات مربوط به سطوح دسترسی روبراتون فراهم می کنه
اگر منظورتون چیز دیگه ای است به طور کامل بیان کنید
من میخواهم بتوانم در میان اطلاعات متعددی که نشان میدهد بر اساس شرایط ***** بگذارم . چنین چیزی را من پیدا نکردم
ببخشید منظورم ***** بود . برخی از اطلاعات را گزینشی نمایش دهم
نمیفهمم چرا سایت کلمه filter وقتی فارسی تایپ میشود را تبدیل به چند ستاره میکند
لطفا دقیقا و با مثال توضیح بدید
مثلا فرض کنید که من میخواهم ساختاری از استان ، شهر و سپس انواع مشاغل داشته باشم . اگر بخواهم با روال عادی جوملا کار کنم نمیشود چون برای هر شهر باید دوباره تعداد زیادی کتگوری و منو باز کنم . ولی با دستکاری در فایل میتوان با یک پنجره ساده انتخاب را انجام داد
شاید شما پیشنهاد دیگر داشته باشد
به نظرم شما باید برای هر شهر یه مطلب ایجاد کنید و برای هر شغل یه برچسب یا برعکس این برای هر شغل یه مطلب ایجاد کنید و برای هر شهر یه برچسب
برای ایجاد برچسب هم می تونید از کامپوننت های تگ استفاده کنید
اما کسی نمیداند که با تغییر در چه فایلی میتوانم در نوع دسترسی Category / Blog به اطلاعات database تغییر ایجاد کنم یا به عبارت دیگر کدام فایل ان را کنترل میکند ؟
اینکار شما به اصطلاح هک جوملا است و جوملا اصولا طوری طراحی شده که برای اجام امور مختلف نیازی به دستکاری فایلها نداشته باشه و همه کارهای اضافی با نصب افزونه ها انجام بشه
با توجه به چیزی که شما گفتید این کاری که به گفتم یکی از بهترین کارها است گرچه انتظار داشتم کامل تر از این توضیح بدید تا بهتر متوجه بشم که چی می خواهید
علاقه مندی ها (Bookmarks)