شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ماژول را ببينيد
دمو هم Joomina.ir

شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ماژول را ببينيد
دمو هم Joomina.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فرض کنید که شما میخواهید یک راهنمای شهری درست کنید شامل اطلاعات سینما ها ، بانکها ، فروشگاهها ، غیره شهر های مختلف !! چگونه میتوانید ان را با روال عادی بخش / مجموعه (category/Blog) انجام دهید بدون اینکه مجبور شوید تعداد وحشتناک زیادی مجموعه درست کنید من ماژول معرفی شده را هم امتحان کرده ام برای من جواب نداد . اگر شما بتوانید کاری کنید که در باکس اول استان ، باکس دوم شهر و باکس سوم نه یک داده خاص بلکه مثلا کلمه سینما یا بانک باشد دقیقا جواب را پیدا کرده اید. من که نتوانستم ! من حتی سومین باکس را هم حذف کردم و خواستم به سیستم بگویم که اگر کاربر منو سینما را انتخاب کرد ، ان موقع به وی دو تا باکس را نشان دهد تا بتواند استان و شهر را انتخاب کند ، نشود زیر (category/Blog) ناتوان است و به نظر من باید هک شود
منظور شما كامل متوجه شدم. به اين صورت كه فرموديد نياز به دانش برنامه نويسي داره. ولي من به شما Tag رو پيشنهاد مي كنم. به اين صورت كه ابتدا استان بعد شهر بعد تگ هاي مربوط به آن شهر. البته كمي پيچيده ست ولي خب جوابگوي كار شماست. با اين كار نيازي نيست شما براي هر استان يا شهر مواردي مثل سينما پارك يا ... را بنويسيد.
دوست عزیز sasan64 به اولین پاسخی که به شما داده شده توجه بفرمایید
همون طورکه من و همین طور دوست عزیزمون miladsafa گفتند با تگ می تونید کارتون رو انجام بدیدنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما به هر حال باید برای هر بانک یا فروشگاه یا ... یه مطلب بنویسید
شما همین طور باید برای هر شهر یه مجموعه بسازید وهمین طور برای هر استان که تا اینجا تعداد مطالب ومجموعه ها نامعقول نیست.
حالا از این به بعد چه چیزی نیاز دارید؟
هم چنین می تونید از تگ استفاده کنید
به این منظور برای هر شهر یه تگ و برای هر استان هم یه تگ وبرای هر نوع سازمان مثلا فروشگاه هم یه تگ می سازید به این ترتیب شخص با انتخای مثلا تگ شیراز وهمین طور تگ فروشگاه به تمام فروشگاه های شیراز دسترسی خواهد داشت
ویرایش توسط sahama : 07-11-2011 در ساعت 01:25 PM
ممنون از راهنماییها من قبلا تگ را امتحان کردم موفق نشدم کاری کنم که کاربرها بتوانند به شکل آسانی در بین منو و تگها مانور بدهند . چطور میتوان این تگ ها را در باکس برای انتخاب گذاشت. پیشنهاد شما چیست .
علاقه مندی ها (Bookmarks)