با سلام و خسته نباشید
پسورد کاربر در دیتابیس جوملا به صورت حروف هش شده موجوده حال میخواستم بدونم سایتی سراغ دارین که تونسته باشه این حروف رو برگردونه به اصلش
من خودم چندتا سایت رفتم و امتحان کردم و لی هیچکدام قادر به ترجمه پسورد هش شده نبودند؟!

با سلام و خسته نباشید
پسورد کاربر در دیتابیس جوملا به صورت حروف هش شده موجوده حال میخواستم بدونم سایتی سراغ دارین که تونسته باشه این حروف رو برگردونه به اصلش
من خودم چندتا سایت رفتم و امتحان کردم و لی هیچکدام قادر به ترجمه پسورد هش شده نبودند؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در ریاضی اصطلاحا به این تابع ها میگن تابع های برگشت ناپذیر مثلا اگر 2+2=4 می شود شما می تونید 4 را از 2 کم کنید و برسید به 2 اما در hash و md5 دیگه امکان بازگشت وجود نداره
موفق باشید
دوست عزیز ولی خیلی از سایت ها md5 ها رو میتونستند برگردونند ولی هش جوملا md5 نیست و یه چیزی دیگست
من حتی سعی کردم و هش جوملا رو به md5 تبدیل کردم ولی بازم نتونستند ترجمه کنند
هش جوملا ترکیبی از Salt + md5 است
موفق باشید
خب حالا سایتی وجود داره که بتونه ترجمه کنه این ترکیب رو ؟
ضمنا به نظرم لینک کتاب راهنمای جوملا اشکال داره یه بررسی بکنید
یه توضیح کوچک بدم :
Md5 برگشت پذیر است اما این برگشت به صورت یکتا نیست که اثبات اون از طریق اصل لانه کبوتر انجام می شه
به عنوان یه مثال 2 رمز کاملا متفاوت ممکنه md5 یکسان ایجاد کنند
دوست عزيز اين اصل لانه کبوتر چي هست ؟/ امكان داره كامل توضيح بدين ؟ / ممنون ميشم
من كلا نفهميدم چي نوشتيد اما اگر سايتي باشه كه برگردونه خيلي مفيده يه كاري كه من خودم ديروز حمله شده بود سايتم اين بود كه ديدم رمز مدير عوض شده از طريق ديتا بيس رمز يه كاربري كه اونم خودم بودم در جداول ديتا بيس كپي و جايگزين مدير كردم بعد رمز مدير هم همون رمز كاربره شد و تونستم برم توش دوباره اين نكته خوبه قضيه هست اما اينكه ديدم نوشتيد ممكن دو رمز متفاوت يك هش توليد كنه انوقت اينكاري كه من كردم ممكنه بعضي وقتا جواب نده ديگه ؟ درسته ؟ بهرحال اگر سايتي يا برنامه اي باشه اينكارو بكنه خيلي خوبه
md5 با یه الگوریتم نسبتا پیچیده در هم می شه پس اگر تعداد کاراکترهای شما بالا باشه بازگردوندن اوننیاز به یه ابر رایانه دارهگرچه اینکار ممکنه ولی راحت نیست و تازه شخص اول باید به رمز درهم شده شما دسترسی داشته باشه!!!
اصل لانه کبوتر یه اصل ریاضی است که برای اثبات بعضی از قضایای کامپیوتر استفاده می شه و برای درپک اون می تونید در اینترنت یا کتابهای ریاضی جستجو کنید
در جواب OMNIA باز گردوندن پسورد از طریق دیتا بیس همیشه جواب می ده و اصل لانه کبوتر تنها می گه که دو پسورد متفاوت می تونه یه عبارت در هم یکسان رو ایجاد کنه وعکس این درست نیست
به هر حال تابیک داره به بیراهه می ره و باعثش هم من بودم وهمین جا از دوستان عذر خواهی می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)