-
کرنو فرم
سلام
من یه فرم درست کردم در کرنو فرم موقعه ذخیره کردن فرم به صورت رکورد1# ذخیره میکنه.میشه کاری کرد که اسم فیلد دلخواه منو به عنوان شناسه ذخیره کنه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-13-2011 03:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آی دی رو نمیتونید ! چون فقط برای آی دی (شناسه) عدد تعریف شده هست در دیتابیس !
دلیل خاصی دارید برای تغییر شناسه ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
یه جور ثبت نام است اما چون در سطح زیاد میشه باید یکی از fileld ها id باشه در غیر این صورت واقعا اذیت میشیم.یعنی با یه فرم ساز دیگه یا یک ترفندی نمیشه چنین کاری کرد؟
بعد بغیر این میشه یه لینک مستقیم زد تو صفحه ی اصلی مدیریت جوملا که مثل ثبت نام خوده جوملا بشه؟
ویرایش توسط behrooz_1 : 07-13-2011 در ساعت 06:29 PM
-
-
id به طور اتوماتيك ايجاد ميشه و شاخصه ي اصلي هستش.با RSFormPro بسازيد. امكاناتش بهتره و ميشه فيلدها رو به هر شكل منعطف كرد.
-
-
نسخه ی رایگانش نیست.فرم ساز رایگان دیگری نداریم که از کرنو بهترر باشه؟
-
-
سلام
از jform استفاده کنید ، هم ساده است و هم سریع
موفق باشید
-
-
من چنین فرم سازی برا 1.6 پیدا نکردم میتونید یه لینک دانلود به من بدید؟
-
-
سلام
تنها دو فرم ساز برای نسخه 1.6 جوملا موجود هست که رایگان باشد ! بقیه تجاری هستند !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
بررسی کنید بهترین گزینه رو بفرمایید تا در اولین فرصت توسط تیم ترجمه فارسی و آماده شوند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
من گشتم هیچ آموزشی پیدا نکردم برای proformbasic .میشه شما یه آموزشی بزارید من بفهمم کار باهاش چطوریه؟
-
-
دروود
در پایان همین لینک توضیحاتش هست !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)