سلام
من تو سايتم نياز به استفاده از slideshow هاي مختلف دارم مثلا نشان دان تصاوير بزرگ به صورت اسلايد و ...
اگه پيشنهاداتون از قالب هاي رايگان باشه ممنون ميشم.

سلام
من تو سايتم نياز به استفاده از slideshow هاي مختلف دارم مثلا نشان دان تصاوير بزرگ به صورت اسلايد و ...
اگه پيشنهاداتون از قالب هاي رايگان باشه ممنون ميشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
براي اينكار شما قالب هاي رايگان را مشاهده كنيد وسپس بنا به سليقه خودتون يكي رو انتخاب كنيد!
بهتر از قالب هايي استفاده كنيد كه موقعيت هاي قالب شرطي باشند يعني در صورتي كه در يك موقعيت ماژولي موجود نباشه اون موقعيت حذف بشه در اينصورت در صفحه اي كه اسلايدشو را نمايش ميدهيد متوانيد موقعيت هاي اضافي رو حذف كنيد.
به هر حال قالب براي جوملا زياد است و انتخاب قالب هم سليقه اي است!
ميشه چند نمونه از اين قالب هاي رو بگيد تا من كدهاشو ببينم
متاسفانه در اينجا طبق قوانين انجمن نميتوان ادرس سايت هاي پارسي جوملايي رو قرار داد تا نمونه قالب ها رو مشاهده كنيد!
دروود
persianit.ir
itn.ir
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلامنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه لطف كنيد و يه قالب مانند قالب خود سايت itn معرفي كنيد ممنون ميشم
alamaeis.com
ميشه بگيد قالب سايت بالا رو چطور ميتونم پيدا كنم؟
ظاهرا این یه قالب تجاری از راکت تم است
اینم آدرسش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون ولي قالب سايت alamaeis.com ترجمه شده، ميخاستم بدونم قالب ترجمه شده ي dominion هست يا بايد ترجمه بشه؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پشتیبانی از قالب های تجاری از موارد بحث این انجمن خارج است
علاقه مندی ها (Bookmarks)