ممنون از دوستام
از نینجابورد نا امید شدم
دارم kunena رو راستچین و ترجمه میکنم
وقتی کامل شد میزارم که همه دانلود کنن

ممنون از دوستام
از نینجابورد نا امید شدم
دارم kunena رو راستچین و ترجمه میکنم
وقتی کامل شد میزارم که همه دانلود کنن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هم راستچين شده و هم ترجمه. يكي از دوستان اين كار رو انجام داده. يه جستجويي در نت و همين فروم داشته باشيد به نتيجه خواهيد رسيدنوشته اصلی توسط Mostafa-3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون همونیه که جومینا هم توی سایتش گذاشته ؟؟نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو سايت Kunena.Org ترجمه رسمي گذاشته شدهو مي تونيد ترجمه ها رو از اونجا دريافت كنيد.
همونه دیگهنوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مال گروه سافت آرشیو
خیلی بد ترجمه شده
مثل این میمونه که با گوگل ترجمه کردن
به اين آدرس مراجعه كنيد:نوشته اصلی توسط Mostafa-3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم از این نسخه که دوستمون میلاد گفتن استفاده میکنم و مشکل خاصی ندارهنوشته اصلی توسط Mostafa-3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توصیه میکنم شما هم استفاده کنید
ضمنا یه نسخه هم توسط جومینا فارسی سازی شده که لینک اش تو اینترنت یافت میشه
یه سوالم در این رابطه داشتم
واون اینکه من ابتدا چون این لینک رو ندیدم نسخه زبان اصلی رو از کیونا گرفته و کیونای خودم رو ارتقا دادم و بعد دیدم که اشتباه کردم و نسخه فارسی هم بوده
واسه همین از لینک گفته شده کیونای فارسی رو دانلود و فایل های زبانش رو کپی کردم و تونستم فارسی بشم ولی مشکل راست چین هنوز باقیه و نمیدونم چه فایل هایی رو باید کجا کپی کنم؟
سلامنوشته اصلی توسط joomlaman [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب rtl شده رو جا به جا نمایید.
یا علی
آره ایولنوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ترجمش خیلی خوبه
یعنی عالیه
مرسی
لطفا بیشتر توضیح بدیدنوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا چه پوشه یا فایلی از فایل زیپ شده (ادرس داده شده در بالا) باید جایگزین بشه ودر کدام پوشه مدیریت فایلها
علاقه مندی ها (Bookmarks)