با سلام.
یه سایت خرید دارم که میخوام هر کسی که عضو سایت میشه یه امتیاز یا اعتباری بهش بدم که بتونه بعضی از محصولات سایت رو از طریق امتیاز و بعضی از محصولات رو از طریق پرداخت پول بخره میخواستم راهنماییم کنید.
ممنون

با سلام.
یه سایت خرید دارم که میخوام هر کسی که عضو سایت میشه یه امتیاز یا اعتباری بهش بدم که بتونه بعضی از محصولات سایت رو از طریق امتیاز و بعضی از محصولات رو از طریق پرداخت پول بخره میخواستم راهنماییم کنید.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام. از كامپوننت AlphaUserPoint استفاده كنيد. اگه محصولاتتون دانلودي به همراه كامپوننت Jdownload و اگر به صورت محصول خاص هستش از كامپوننت Virtuemart استفاده كنيد. موفق باشيد
ممنون از راهنماییتون.
AlphaUserPoint نصب کردم ولی جطوری میتونم خرید با امتیازشو فعال کنم؟
نفرموديد محصولاتتون به چه شكله؟ دانلودي اگه باشه با كامپوننت JDownload به راحتي ميشه ساخت. اگر هم محصول سفارشي هست و بصورت فيزيكيه بايد از VirtueMart استفاده كنيد. توجه داشته باشيد كه AlphaUserPoint بايد با اين موارد ادغام شود.
به هر کاربری یه مقدار امتیاز میدیم بعد اگر کاربر خواست محصولی و بخره یا میتونه از امتیازش کم بشه و به سبد خرید اضافه بشه یا اینکه پول بده.الیته ادمین مشخص میکنه که روش خرید هر محصول چیه. اصلا دانلود نداریم.اگر امکانش هست یه توضیحی بدین که چطوری AlphaUserPoint و virtuemart رو به هم وصل کنم.
ممنون
ویرایش توسط mehr1362 : 07-15-2011 در ساعت 12:15 PM
به اين تاپيك مراجعه كنيد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه کمک دیگه.
وقتی کاربر خرید میکنه نمیخوام پولی پرداخت کنه فقط سفارشاتش بیاد داخل سایت و بعد محصول و براش پست کنیم و هزینشو بگیریم.در صورتی که virtuemart تا زمانیکه پول پرداخت نشه نمیاد داخل سفارشات.لطفا راهنماییم کنید
Virtuemart اين امكان روداره كه شما براي كالاهاي خودتون وضعيت معلوم كنيد. به عنوان مثال پس از پرداخت وضعيت پرداخت شده رو براش معلوم كنيد و بعد از ارسال كردن با پست وضعيت ارسال شد رو براش معلوم كنيد. البته اين امكان هم داره براش فرم خريد معلوم كنيد و بعد از كسر امتياز يك فرم سفارش باز بشه و كاربر فرم رو پر كنه. اميدوارم درست منظورتونو فهميده باشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)