سلام
وقتی شناسه یک مجموعه را مشخص می کنم فقط برای یک بار تصویر مطالب را قرار می دهد یعنی اگر صفحه را بروز کنم تصویر را نشان نمی دهد نمی دونم مشکلش از کجاست؟
لطفا راهنمایی فرمایید

سلام
وقتی شناسه یک مجموعه را مشخص می کنم فقط برای یک بار تصویر مطالب را قرار می دهد یعنی اگر صفحه را بروز کنم تصویر را نشان نمی دهد نمی دونم مشکلش از کجاست؟
لطفا راهنمایی فرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لینک سایتتون رو بذارید و و همین طور تصویری از صفحه ویرایش ماژول و توضیح بدید چه کاری کرده اید
شناسه مجموعه را بهش معرفی کردم همین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/QUOTE][/QUOTE]
ویرایش توسط مجید1400 : 07-16-2011 در ساعت 11:17 AM
سلام
در بین مجموعه ها و بخش ها این اعداد 1 تا 4 رو از کجا می آورید؟ این اعداد شناسه های بخش و مجموعه هستند که اصولا خیلی عجیبه که اینطور سری و پشت سر هم باشند
دوم اینکه در بین این اعداد به جای کامای فارسی ( ، ) از کامای لاتین ( , ) استفاده کنید
به یک مجموعه خاص امتحان کنید و صحت عملکرد رو بررسی کنید وبعد از چند مجموعه استفاده کنید
لینک سایت روهم برای این ازتون خاستم که ماژولی روکه با مشکل اجرا می شه رو ببینم و بدونم چه اشکالی داره
در صفحه ای این ماژول رو فعال کنید و لینک اون صفحه رو بدید
این اعداد شناسه بخش ها هستند از کامای لاتین هم استفاده کردم و همچنین از یک مجموعه به طور خاص هم استفاده کردم ولی باز هم تصاویر را نشان نداده است
این ماژول هم الان در صفحه اول سایت فعال است سمت راست زیر نمایش آخرین لینک ها
این اعداد شناسه بخش ها هستند از کامای لاتین هم استفاده کردم و همچنین از یک مجموعه به طور خاص هم استفاده کردم ولی باز هم تصاویر را نشان نداده است
این ماژول هم الان در صفحه اول سایت فعال است سمت راست زیر نمایش آخرین لینک ها
عکس ها رو روی هاست خودتون می ذارید یا عکسها جای دیگه ای هستند؟
پوشه ها مجوز نوشتن رو به اندازه کافی دارند؟
نه عکس ها را از جای دیگه میگیرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)