-
افزایش سرعت سایت با کاهش درخواست ها
چند وقت پیش یک مطلبی نوشته بودم فکر کردم اینجا بذارم اگه خوب دستان داخل مستندات هم بذارنش...
یکی دیگر از راه های افزایش سرعت سایت کاهش تعداد درخواست ها به سایتهای دیگر هست...
به عبارت دیگه هنگامی که کاربر یک سایت رو باز میکنه باید فایلهای مختلفی از قبیل عکس،جاوا،Css و... رو دریافت کنه
و هنگام انجام این کار هرچه قدر...
سایتهایی که مرورگر کاربر باید با اونها ارتباط بگیره کمتر باشه بهتره...
برای مثال آپلود تصاویر همراه مطالب در سایت خود، استفاده نکردن از کدهای آمارگیر زیاد (بهتره که از آمارگیر سایت خود استفاده کنید و یا اینکه مانند پلاک وب این کد را در انتهای صفحه قرار بدین تا کمترین تاثیر رو روی لود داشته باشه) میتونه به شما کمک بسزایی کنه...
احتمالا تا الآن این سوال برای شما پیش اومده که چه طور از این ارجاعات با خبر بشین...
بنده برای اینکار به شما استفاده از نرم افزار Webzip رو توصیه میکنم...
بعد از دریافت این نرم افزار ،صفجه اول سایتتون رو (که پرمخاطب ترین صفحه هست) با استفاده ازWebzip دانلود کنید و در پوشه ی خروجی که برنامه بهتون میده به نام پوشه ها دقت کنین
نام پوشه ها آدرس سایتهایی هستند که کاربر شما باید از آنها فایلهای مختلف رو دریافت کنه...
با ورود به هر پوشه میتونین نوع فایل رو متوجه بشین...
البته برنامه ی Webzip امکانات دیگری مانند دانلود کامل یک سایت رو هم برای شما فراهم میکنه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از Sajad DP عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-08-2011 05:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)