سلام
من یه قالب جوملا دارم که میخوام یه چندتا تغییر کوچک توش بدم و یک هدر و یک گالری با قابلیت اسلاید بار براش طراحی بشه
دوستانی که می تونند انجام بدند لطفا اعلام کنند.
با تشکر

سلام
من یه قالب جوملا دارم که میخوام یه چندتا تغییر کوچک توش بدم و یک هدر و یک گالری با قابلیت اسلاید بار براش طراحی بشه
دوستانی که می تونند انجام بدند لطفا اعلام کنند.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
قالبتون روبذارید هر کدوم از دوستان که بتونند راهنماییتون دمی کنند
در مورد اسلایدشو هم می تونید از ماژوال های اسلاید شاو فراوانی که وجود داره استفاده کنید و نیازی به گنجوندن این قابلیت در قالب نیست
سلام.
قالب که مربوط به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
فقط یه مقداری عجله دارم اگر کسی حاضر باشه انجام بده ممنون میشم.
خوب قالب رو گذاشتید ولی چه تغییراتی می خواهید در اون داشته باشید؟
تغییرات زیادی نیست
- یک هدر میخوام براش طراحی بشه. البته طرح اصلی هدر همینی هست که الان رو سایته
- یه گالری پیاده بشه رو سایت که پایین صفحه به صورت یک اسلایدبار افقی هم نمایش داده بشه
- با یه سری تغییرات جزئی تو قالب
من راهنماییتون می کنم که بتونید انجامش بدید
هدر که یه عکسه و با فتوشاپ باید تغییر کنه و آدرسش اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گالری های زیادی وجود داره که به صورت افزونه روی جوملا نصب می شه ولی من خودم از SIG خوشم میاد ولی شما می تونید نمونه های زیادی رو اینجا ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا اینجا که تغییری روی قالب نبوده باقی تغییرات رو هم باید بفرمایید
ممنون از شما. آدرس هدر رو میدونستم.
بیشتر منظور من اینه که یه نفر طراحی کنه همین هدر و تغییرات رو هم انجام بده. با دریافت هزینه البته
سلام
همانطور که میدانید اینجا انجمن پشتیبانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است.
برای طراحی پیشنهاد میکنم به انجمن هایی مراجعه کنید که به این امر اختصاص دارند تا بهتر و به صورت حرفه ای تر راهنمایی کنند.
یا علی
سلام
عذر میخوام اگر قوانین انجمن رو رعایت نکردم.
فقط سوالی از دوستان داشتم. در قالب سایت یک قسمت هست که در عکس زیر نشان داده شده
این قسمت در مدیریت ماژول ها نیست و نمیشه حذف کرد. این رو میخواستم ببینم چطوری میشه حذف کرد.
ممنون
![]()
این نوشته ظاهرا هدینگ کامپوننته!!؟؟
برای حذف اون تغییرات جزئی در قالب نیازه
علاقه مندی ها (Bookmarks)