-
فرم ساز ها
1.من با rsform که از سایت جومینا گرفتم یه فرم ثبت نام واسه مدیریت همایش درست کردم یه فیلد قوانین ایجاد کردم .میخواستم ببینم چطوری میشه این قوانین برای کاربر عادی قابل ویرییش نباشه ؟ من واسه نمایش قوانین از یه جعبه متن استفاده کردم
2.از artform هم استفاده کردم ولی برای ورود به صفحه ی ثبت نام اول تو یه صفحه ی دیگه میره .کسی نمیدونه چطور میشه اینو درست کرد ؟یعنی وقتی تویه منو ی اصلی روی گزینه ی ثبت نام کلیک کردی مستقیم به صفحه ی ثبت نام برید!
3.این فرم ساز ها چطوری با صفحه ی login هماهنگ میشن ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2011 11:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام. اين كامپوننت تجاريست و اين انجمن نمي تونه كمكي بهتون بكنه. از همان سايتي كه خريداري كرديد درخواست پشتيباني كنيد. ست كردن فرم ساز با صفحه ي لاگين يك مقدار مشكله و نياز به برنامه نويسي داره.
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
میشه لطفا برای ست کردنشون با لاگ این کمکم کنید ؟آموزشش و ندارید؟
-
-
گفتم كه كار دشواريه. در واقع شمابايد نام و نام خانوادگي رو ازديتابيس بگيريد. اين كارهم با سختي هايي همراهه و نياز به دانش برنامه نويسي داره. براي راحتي كار شمامي تونيد دسترسي به فرم رو براي اعضا قرار بديد. اونوقت شما مي تونيد متوجه بشيدكه چه كسي فرم رو پر كرده
موفق باشيد
-
-
اگه منظورت query نوشتن که قبلا از این کارا کردم .یه لطفی بکن بگو کدوم فایل و باید دستکاری کرد ؟
ممنون
-
-
در RSForm يك فيلدي هست به نام Attributes كه براي همين منظور ساخته شده و شما مي توني كارتون رو با اين فيلد انجام بديد. دمو روببينيد متوجه ميشيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)