سلام
من smfرو هاست گیگفا نصب کردم
نصبش با موفقیت انجام شد. بعد از نصب هم صفحه اول انجمن میاد
خب میخوام خارج بشم از انجمن. میخوام صفحه اول سایتمو ببینم. میخوام برم تو مدیریتش
من اسم سایت رو مینویسم صفحه انجمن برام باز میشه
چیکارکنم؟

سلام
من smfرو هاست گیگفا نصب کردم
نصبش با موفقیت انجام شد. بعد از نصب هم صفحه اول انجمن میاد
خب میخوام خارج بشم از انجمن. میخوام صفحه اول سایتمو ببینم. میخوام برم تو مدیریتش
من اسم سایت رو مینویسم صفحه انجمن برام باز میشه
چیکارکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر انجمن را در root هاست نصب کرده باشید با زدن آدرس سایت انجمن باز میشه ! مگر اینکه انجمن را به فولدری منتقل کنید که در این صورت باید نام سایت + نام فولدر را وارد کنید تا وارد انجمن بشید
برای ورود به مدیریت هم بعد از لاگین با یوزرنیم و پسورد ادمین لینک مدیریت نمایان میشه و میتونید وارد بخش مدیریت بشید
برای آشنایی بیشتر با اس ام اف توصیه میکنم آموزش های سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید
یا علی
نه در فولدر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /htdocs نصب کردم. چیکار کنم؟
باید به فولدر منتقل کنم؟ چطوری؟
منظورتون صفحه ی ورود به مديريته؟ اگر منظورتون صفحه ی مديريته از اين آدرس در انتهای آدرس سايتتون استفاده كنيد. index.php?action=admin
شما یه فولدر بسازید به اسم فرضا froum سپس فایل های نصبی smf رو داخل انزیپ کنید و سپس به ادرس زیر برین و نصب کنیدنوشته اصلی توسط parham11 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از نصب شما خودبخود هدایت میشین به صفحه اول سایت البته در حالی که با یوزر ادمین هستین
و عملا در مدیریت هستین
برای خروج از این حالت و دیدن انجمن از دید یک مهمان باید خروج بزنید
برای رفتن به مدیرین این انجمن باید مانند سایر اعضا از ورودی انجمن استفاده کنید نه یه ادرس خاص
ضمنا انجمن ساز aef پنل مدیریت بهتری نسبت به smf داره
ولی در عوض این انجمن یعنی smf دارای پشتیبانی مثل جوملا فارسی است
و دیگه اینکه حتما یه سر به قالبهایی که میشه دانلود کرد واسه این انجمن بزنید
مطمئنا قالب های قشنگ تری نسبت به قالب پیش فرض خواهید یافت
این قالب رو توصیه میکنم:
Newton_Mc
این قالب کلا قابلیت انتخاب رنگ داره و 10رنگ داره که هرکاربری میتونه قالب انجمن اش رو به رنگ دلخواه انتخاب کنه
موفق باشید
ویرایش توسط joomlaman : 07-20-2011 در ساعت 05:42 PM
امکانش هست بفرمایید قالب Newton_Mc رو از کجا می تونیم دانلود کنیم ؟
با تشکر
دروود
به قوانین توجه کنید
1) موضوع جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید
2) موارد تجاری در این انجمن مورد بررسی قرار نمیگیرد
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)