دوستان سلام
من یک افزونه خوب واسه بازیهای آنلاین میخوام کسی سراغ داره ، البته اینم بگم که دو ، سه تا از این افزونه ها رو امتحان کردم ولی مشکل دارن ، یعنی برای نمایش باید با فیل شکن وارد بشید.

دوستان سلام
من یک افزونه خوب واسه بازیهای آنلاین میخوام کسی سراغ داره ، البته اینم بگم که دو ، سه تا از این افزونه ها رو امتحان کردم ولی مشکل دارن ، یعنی برای نمایش باید با فیل شکن وارد بشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باسلام. براي بازي آنلاين مي خواييد يا اعلام نتايج؟
میخوام توی سایت یک منوی سرگرمی بذارم که یکی از گزینه هاش بازیهای آنلاینه.
عزیز جان منظورم اینه که،یک سرگرمی واسه کاربران میخوام بذارم که هر کی روش کلیک کرد وارد بازیهای آنلاین بشه ،البته همونطور که گفتم نه با فیل شکن.
نوشته اصلی توسط yavare tanha [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين دو درخواست شمامتناقضه. من هنوز متوجه نشدم چه چيزي مدنظرتون هست؟ كامپوننت بازي؟ لينك به بازي؟ نتايج بازي؟نوشته اصلی توسط yavare tanha [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفاً بيشترتوضيح بديد تا بهتر بتونيم كمكتون كنيم. براي اطلاعات بيشتر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]آدرس مراجعه كنيد
دوست عزيز از اين دو مورد استفاده كنيد. متأسفانه جوملا بازيهاي پيشرفته تري نسبت به اينها نداره:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)